Πρώτες Εξετάσεις Προαγωγής Βαθμών Kyu στο Καράτε του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργαλαστής “Τα Σπάλαθρα”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες προαγωγικές εξετάσεις βαθμών kyu στο Τμήμα Καράτε του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργαλαστής “Τα Σπάλαθρα” το Σάββατο 4 Ιουλίου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της ομάδας Κένταυρος.
Το τμήμα άρχισε να λειτουργεί από τον περασμένο Νοέμβριο με πρωτοβουλία της Συμβούλου του Συλλόγου “Τα Σπάλαθρα” κ.Λούρου Νίκης, ενώ μετά την άρση απαγόρευσης συνεχίστηκαν κανονικά τα μαθήματα στο γήπεδο ποδοσφαίρου,όπου και οι αθλητές προετοιμάστηκαν για τις προαγωγικές εξετάσεις.
Οι αθλητές που εξετάστηκαν και πέρασαν επιτυχώς τις εξετάσεις για το πρώτο βαθμό 10ο kyu
-πορτοκαλί ζώνη είναι οι:
ΦΩΤΗΣ Θωμάς
ΖΟΤΚΑΣ  Αλεξ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης Μάριος
ΤΣΙΤΡΑ Αποστολία
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ελένη
ΦΟΥΡΤΩΤΗΡΑ Αικατερίνη Ειρήνη
ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ Ειρήνη
GOLEMI Valeria
ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ Ελισάβετ
ΦΩΤΗ Ελένη Κυριακή
ΦΩΤΗ Λαμπρινή
ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ Θεοδώρα
ΚΟΥΤΣΟΒΑΓΓΕΛΗ Κωνσταντίνα
ΦΩΤΗ Βασιλική
ΣΤΟΥΚΟΓΙΑΝΝΗ Κατερίνα
ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Καλλιθέα
ΛΕΓΑΝΤΗ Δήμητρα
ΧΑΤΖΗΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Απόστολος
Στο 9 kyu-μπλε άσπρη ζώνη
ΛΕΓΑΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΧΑΤΖΗΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Τις εξετάσεις διενήργησε ο Αρχηγός Εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai και Διευθύνων Προπονητής της Ακαδημίας  Shihan Γιώργος Κοσμίδης με την βοήθεια της Τεχνικής Διευθύντριας Sensei Κοσμίδου Βίκυ.
Μετά το τέλος των εξετάσεων δόθηκαν σε όλους τους επιτυχόντες τα πτυχία και οι ζώνες, ενώ τιμήθηκαν για την προσπάθεια τους με αναμνηστικό μετάλλιο.
Τιμητική πλακέτα απένειμε ο Διευθύνων Προπονητής στον Πρόεδρο του Συλλόγου τα “Τα Σπάλαθρα” κ.Κουρή Ιωάννη και στην Σύμβουλου κ.Λούρου Νίκη για την πολύτιμη στήριξη τους.
Ακολούθησε μπουφές με εδέσματα και αναψυκτικά ποτά που ετοίμασε η Σύμβουλος του Συλλόγου με την βοήθεια των γονέων των αθλητών.Αναμνηστικά δώρα χάρισε ο πολιτιστικός σύλλογος στον Διευθύνων Προπονητή και Τεχνική Διευθύντρια.
Ο Διευθύνων Προπονητής της Ακαδημίας ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού συλλόγου Κένταυρος για την παραχώρηση του γηπέδου όπου πραγματοποιούνται οι υπαίθριες προπονήσεις.
Τέλος,ευχαριστεί θερμά τους αθλητές και τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη προς το πρόσωπο του και τους εύχεται καλό καλοκαίρι.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις