Με στοχευμένες κινήσεις “χτίζεται” ο νέος Ολυμπιακός Βόλου

Σε μια περίοδο, όπου το σύνολο των ομάδων τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις, στο θέμα της αναδιάρθρωσης, είναι σημαντικό το γεγονός, πως στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν γίνει αρκετά βήματα, όσον αφορά τον σχεδιασμό της χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.
Ο Περικλής Αμανατίδης αναμένεται στο Βόλο την προσεχή Τετάρτη, όπου και θα γίνει επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες, παρότι η διοίκηση της ΠΑΕ δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως μαζί με το νέο προπονητή οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα ανακοινώσουν και την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα προκαλέσει αίσθηση στους φιλάθλους.
Θα ακολουθήσει την ερχόμενη εβδομάδα νέα εκδήλωση από πλευράς διοίκησης, στην οποία θα παρουσιαστούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η καμπάνια για να στηρίξει ο κόσμος τη νέα προσπάθεια. Η «Ολυμπιακή συμμαχία», για τη οποία έκαναν λόγο οι άνθρωποι της ομάδας στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, για να αποκτήσει σάρκα και οστά θα πρέπει οι φίλαθλοι της ομάδας να δουν κάτι νέο να δημιουργείται και είναι σίγουρο πως θα το στηρίξουν. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κάνουν στοχευμένες κινήσεις, με στόχο την καλύτερη οργάνωση της ΠΑΕ, τη δημιουργία ενός δυνατού ρόστερ, ενώ προχωρούν με γοργό ρυθμό οι εργασίες κατασκευής του προπονητικού κέντρου στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου.
Όπως δήλωσε ο Θωμάς Μακρής, ήδη τέσσερις παίκτες έχουν κλείσει και θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στο νέο πρωτάθλημα. Πρόκειται για παίκτες εγνωσμένης αξίας, με θητεία στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ επτά ποδοσφαιριστές, μέχρι στιγμής, από το περσινό ρόστερ έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού.
Οι διοικούντες, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, θα φροντίσουν να δημιουργήσουν ένα κράμα έμπειρων και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών, ενώ θα υπάρχουν στην ομάδα και ορισμένα παιδιά από τη Μαγνησία. Έχει καταρτιστεί μία λίστα με ποδοσφαιριστές, Έλληνες και ξένους και στον Ολυμπιακό κινούνται να φέρουν στο σύλλογο παίκτες από το πάνω ράφι, αλλά και ικανούς να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις