Ενισχύεται σημαντικά στον “άσο” με Σταυράκη η Δήμητρα

Την απόκτηση του 31χρονου τερματοφύλακα Άγγελου Σταυράκη ανακοίνωσε η Δήμητρα, καθώς η διοίκηση τα βρήκε σε όλα με τον έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Ευξεινούπολης στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας
Ο Σταυράκης γεννήθηκε στις 19/12/1988 στο Αρμένιο Λάρισας. Η πρώτη ομάδα με την οποία έπαιξε σε Εθνική κατηγορία ήταν ο Εθνικός Φιλιππιάδας, τη σεζόν 2007-08 στη Δ’ Εθνική. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στη Νίκη στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Δωτιέα Αγιάς, στην Καλαμάτα, στον Απόλλωνα Λάρισας, στον Γ.Σ. Αλμυρού και στον Α.Ο. Σελλάνων.
Η ανακοίνωση της Δήμητρας Ευξεινούπολης για την απόκτηση του Άγγελου Σταυράκη είναι η εξής: «Τη χρονιά που πέρασε, πολλοί τον χαρακτήρισαν ως τον πιο φορμαρισμένο τερματοφύλακα της Γ’ Εθνικής. Δεν έφτασε τυχαία εκεί, αφού δούλεψε σκληρά για να γίνει ο καλύτερος. Και εμείς τον καλύτερο θέλαμε… Γι’ αυτό δεν χρειάστηκε πολύ για να συμφωνήσουμε και να του αναθέσουμε να υπερασπίζεται την εστία μας, τη νέα χρονιά. Η διοίκηση της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης, με χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Άγγελου Σταυράκη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες στη λαμπρή του διαδρομή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις