Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος

Από το ζωή έφυγε χθες Σάββατο στα 61 του χρόνια ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος σκορπώντας θλίψη στους φίλους και συγγενείς του.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το facebook και την ανάρτηση της ανιψιάς του Μαριαλένας Παπαδάκου αλλά και του ανιψιού του Τάσου Παπαδάκου.

«Θειούλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ..άγγελε μου.» έγραψε η Μαριαλένα Παπαδάκου ενώ ο Τάσος Παπαδάκος σημείωσε, «Θείε και νονέ καλό ταξίδι, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!»

Ο Πητ Παπαδάκος συνέχιζε μέχρι σήμερα τις αστρολογικές προβλέψεις ενώ είχε μεγάλη λατρεία στον Ολυμπιακό. Ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις την δεκαετία του 1990 αλλά και τις φιλίες που είχε με καλλιτέχνες. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Η σελίδα του στο facebook έχει γεμίσει από τα αντίο των αγαπημένων του φίλων.

Ποιος ήταν ο Πητ Παπαδάκος
Ο Πητ Παπαδακος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά και καταγόταν από το Γύθειο Λακωνίας. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά καθώς αστρολόγος και συγγραφέας διεθνούς φήμης.

Πτυχιούχος clayton university U.S.A. Πτυχιούχος ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου Αττικής. Συγγραφέας διεθνούς φήμης. Ιδρυτής του 1ου Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ).

Πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημωνικης Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων) .Ιδρυτής της Ανώτατης Σχολής Προβλέψεων Ουράνιων Σωμάτων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις