TV: Οι ταινίες της Κυριακής (12/07)

Στις 21:00 το STAR προβάλει την ελληνική ταινία «Ζητείται Ψεύτης». Ο Θεόφιλος Φερέκης αναλαμβάνει το Υπουργείο Υγείας και γρήγορα διαπιστώνει πως η δημόσια εικόνα του μετράει πολύ περισσότερο από ό,τι τα έργα του. Για να τη βελτιώσει, αλλά και για να διεκπεραιώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, προσλαμβάνει ως ιδιαίτερο τον Θόδωρο Πάρλα, έναν ασυναγώνιστο ψεύτη.

Στις 22:10 ο ALPHA θα δείξει την ταινία δράσης «Αρμαγεδδών». Μία ομάδα ειδικών στις γεωτρήσεις εκπαιδεύεται, σε ελάχιστο χρόνο, από τη NASA. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν έναν αστεροειδή που απειλεί να καταστρέψει τη Γη και να τοποθετήσουν σ’ αυτόν μια πυρηνική βόμβα! Ένας γιγάντιος αστεροειδής, που φαίνεται να έχει το μέγεθος του Τέξας, κατευθύνεται προς τη Γη με ταχύτητα 35.000 χλμ την ώρα. Το ανώτατο επιτελείο της NASA βρίσκεται σε πανικό, αφού υπολογίζουν ότι σε περίπου δύο εβδομάδες ο αστεροειδής θα προσκρούσει στη Γη με ολέθρια αποτελέσματα για τον πλανήτη και το ανθρώπινο είδος. Καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα, ο διευθυντής της NASA δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταφύγει στη τελευταία και πιο απίθανη λύση: να στείλει τον Χάρι Στάμπερ, έμπειρο εκσκαφέα, και την απροσάρμοστη ομάδα του να συναντήσουν πρώτοι τον αστεροειδή. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν την επιφάνειά του και να τοποθετήσουν στο βάθος του πυρηνικές βόμβες για να τον καταστρέψουν. Πιθανότητες επιτυχίας σχεδόν μηδενικές…

Στις 00:15 η ΕΡΤ1 προβάλει την βραβευμένη δραματική ταινία «Το Δίκτυο». Ο Χάουαρντ Μπίαλ (Πίτερ Φιντς), εκφωνητής του δελτίου ειδήσεων για το αμερικανικό κανάλι UBS, πληροφορείται για την απόλυσή του από το φίλο του Μαξ Σουμάχερ (Γουίλιαμ Χόλντεν). Η θεαματικότητα του δελτίου του έχει αρχίσει από καιρό να φθίνει και ο νέος πρόεδρος του καναλιού Φρανκ Χάκετ (Ρόμπερτ Ντιβάλ), πιστεύει ότι πρέπει να αντικατασταθεί από κάποιον νεότερο. Έτσι ο Μπίαλ έχει στη διάθεση του δύο εβδομάδες για να αφήσει το κανάλι. Τα δεδομένα όμως αλλάζουν, όταν ο Μπίαλ, πληροφορώντας το κοινό για την απόλυσή του, αποκαλύπτει ότι πρόκειται να αυτοκτονήσει στον αέρα αφότου εκφωνήσει το τελευταίο του δελτίο για το UBS.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Κυριακή (12/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:15 Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης – Ελληνική ταινία – ΑΝΤ1

17:45 Η Οργή των Τιτάνων – Ξένη ταινία – STAR

18:15 Το Κορίτσι του Λούνα Παρκ – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ1

20:00 Πίσω Μου Σ’ Έχω Σατανά – Ελληνική ταινία – ALPHA

20:00 Αλίμονο στους Νέους – Ελληνική ταινία –  OPEN

21:00 Ζητείται Ψεύτης – Ελληνική ταινία – STAR

21:00 Star Trek Beyond – Ξένη ταινία –  ΣΚΑΪ

22:10 Αρμαγεδδών – Ξένη ταινία – ALPHA

22:50 Η Αγάπη είναι Ελέφαντας – Ελληνική ταινία – STAR

23:15 Super 8 – Ξένη ταινία –  ΣΚΑΪ

23:45 Θέλμα και Λουίζ  – Ξένη ταινία –  ΑΝΤ1

00:15 Το Δίκτυο – Ξένη ταινία –  ΕΡΤ1

00:45 Η Έκρηξη – Ελληνική ταινία – STAR

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις