Με δύο πρόσωπα ο Βόλος κόντρα στον Ατρόμητο

Με ήττα έκλεισε τις φετινές εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ έχασαν με 3-2 από τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Για πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι των πλέι οφ η άμυνα των «κυανέρυθρων» δέχθηκε τέρμα και μάλιστα τρία σ’ ένα ημίχρονο (το πρώτο). Διάστημα στο οποίο η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου παρουσίασε πολλές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές. Η μεσαία γραμμή πελαγοδρομούσε, η άμυνα… έμπαζε νερά, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να κάνει… πάρτι και ο Γιώργος Μανούσος να εκθέτει τους αμυντικούς του Βόλου, σημειώνοντας “χατ τρικ” (το πρώτο της καριέρας του).
Μετά την καθίζηση του πρώτου μέρους, ο Βόλος παρουσιάστηκε τελείως διαφορετικός στην επανάληψη. Η ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε δύο γκολ με τους Κυζιρίδη στο 49’ (πρώτο γκολ του νεαρού επιθετικού στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ) και Τσοκάνη στο 68’ (δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.
Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει το παιχνίδι, χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Γέντρισεκ στις καθυστερήσεις (απέκρουσε σωτήρια ο Μέγιερι).
Ο Στέφανος Ξηροφώτος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα όπου ο Βόλος ήταν εξαιρετικός, όχι όμως και από την παρουσία των «κυανέρυθρων» στο πρώτο μέρος, όπου παρουσίασαν πολλά κενά και αδυναμίες, τόσο στον οργανωτικό τομέα, όσο και ανασταλτικά.
Το προσεχές Σάββατο ο Βόλος ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα πλέι άουτ κόντρα στον Παναιτωλικό. Το ματς θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, με την ομάδα του Μάκη Χάβου, πλέον, να έχει αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό στη Σούπερ Λιγκ 2, μετά τη σπουδαία νίκη που σημείωσε στη Ν. Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 2-0.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις