«Τεσσάρα» στην ΑΕ 2002 ο Ρήγας Φεραίος

Ο Ρήγας Φεραίος πέρασε εύκολα από την έδρα της ΑΕ 2002, επικρατώντας με 4-1. Η ομάδα του Βελεστίνου είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησε πάρα πολλές φάσεις και δίκαια πέρασε στην επόμενη (δεύτερη) φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ. Ο Λάκης Μπακάλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί για διάφορους λόγους. Τα γκολ του Ρήγα πέτυχαν ο Γούτσιος στο 25΄, ο Σπαθής στο 58΄ και ο Πάσχος στο 47΄ και στο 66΄. Το μοναδικό τέρμα της ΑΕ2002 σημείωσε ο Στουμποβίκος στο 77΄.

Καταιγιστικός ο Ρήγας στο πρώτο μέρος
Ο Ρήγας Φεραίος δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών, οι 11 εκ των οποίων ήταν εντός εστίας. Στο 18΄ το σουτ του Σπαθή σταμάτησε στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Στουμποβίκος δοκίμασε το σουτ, με τον Τσουμπέκο να διώχνει σε κόρνερ. Στο 25΄ ο Ρήγας άνοιξε το σκορ. Ο Μουσαμπελίου έβγαλε τη σέντρα και ο Γούτσιος με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο τέρμα των «κυανόλευκων». Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη συνέχισε να πιέζει, αλλά το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Εξαιρετικός και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρήγας
Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν τον επιθετικό τους μονόλογο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο προσεχτικοί στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να πετύχουν ακόμη τρία γκολ. Δύο λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πάσχος με σουτ, έπειτα από σέντρα του Γεωργατζή έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Στο 58΄ ο Τσίπης έβγαλε τη διαγώνια πάσα στον Σπαθή και εκείνος με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελευταίο γκολ του Ρήγα σημείωσε ο Πάσχος με σουτ στο 66΄, ενώ το μόνο που κατάφερε η ΑΕ 2002 ήταν να μειώσει σε 1-4, με τον Στουμποβίκο στο 77΄.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος (72΄ Τριανταφύλλου), Γεωργατζής, Βουραζέρης, Σπαθής (63΄ Κορέτα), Γούτσιος, Αποστολίδης, Τσίπης, Γκάγκας, Πάσχος, Ζενούνι, Μουσαμπελίου
ΑΕ 2002: Μητράκος, Στόικος, Ντικοράρος, Βέργος, Σταθόπουλος, Παπαϊωάννου (36΄ Σφέτσος), Κουλοχέρης (46΄ Λακούδης), Λάμπρου, Μπέντα, Φιλίππου (69΄Ραφτόπουλος) Σουμποβίκος

Σκόρερ: Γούτσιος στο 25΄, Σπαθής στο 58΄, Πάσχος στο 47΄ και στο 66΄ – Στουμποβίκος στο 77΄

Διαιτητής: Κώστας (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Τασιόπουλος Θ., Μπέλλου (Θεσσαλίας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις