TV: Οι ταινίες της Δευτέρας (13/07)

Στις 22:00 το STAR προβάλει την ταινία δράσης «Χωρίς οίκτο». Απογειωτική δράση με τον πάντα σκληρό Τζέισον Στέιθαμ σε έναν ανατρεπτικό ρόλο. Επιτέλους σπίτι μετά από μια οδυνηρή περιοδεία στο Αφγανιστάν, και στοιχειωμένος από πράξεις βίας που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο βετεράνος των Ειδικών Δυνάμεων Τζόζεφ Σμιθ ζει στον δρόμο, πριν πάρει την ταυτότητα κάποιου άλλου, πλουσιότερου ανθρώπου, αναζητώντας την εξιλέωση από τις αμαρτίες του παρελθόντος. Έτσι, περνάει τις μέρες του βοηθώντας μία μοναχή που έχει ένα εστιατόριο με σούπες. Όμως, όταν δολοφονείται μία στενή του φίλη, πρέπει να βγει στο φως για να βρει και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους. Ο Τζέισον Στέιθαμ έχει χτίσει την καριέρα του με σκληρούς χαρακτήρες, οι οποίοι συχνά έχουν κάποιες… λιγότερο ηρωικές τάσεις. Παρ’ όλα αυτά, ο συγκεκριμένος ρόλος του στο “Χωρίς Οίκτο” δεν τον δυσκολεύει ιδιαίτερα, προσφέροντάς του παράλληλα την ευκαιρία να υποδυθεί έναν κανονικό άνθρωπο, κι όχι έναν απλό εκδικητή.

Στις 23:40 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Deja Vu: Τέσσερις ημέρες, έξι ώρες πίσω». Η έρευνα για την εξιχνίαση μιας δολοφονίας οδηγεί τον αξιωματικό του FBI Νταγκ Κάρλιν στην απόρρητη κυβερνητική συσκευή «Παράθυρο του Χρόνου», που του δίνει τη δυνατότητα να δει τα γεγονότα που συνέβησαν 4 ημέρες και 6 ώρες στο παρελθόν. Αυτή φαίνεται να είναι και η μόνη περίπτωση για να ταξιδέψει κάποιος πίσω στο χρόνο, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, να αποτρέψει τη δολοφονία, αλλά και μια μεγάλη τρομοκρατική επιχείρηση, με διεθνή αντίκτυπο. Πόσο εφικτό μπορεί να είναι όμως στην πραγματικότητα για κάποιον να εμποδίσει το παρελθόν για να προστατέψει το μέλλον;…

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Δευτέρα (13/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Ο γεροντοκόρος – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Ο νάνος και οι επτά χιονάτες – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

20:00 Για ποιον χτυπά η κουδούνα – Ελληνική ταινία – Open TV

22:00 Η μικρή μας αδελφή – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

22:00 Χωρίς οίκτο – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Μια νύχτα στο μουσείο 2 – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

23:40 Deja Vu: Τέσσερις ημέρες, έξι ώρες πίσω – Ξένη ταινία – ALPHA

00:00 Mr Mercedes – Ξένη σειρά – MEGA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις