Σχεδιάζουν τη νέα χρονιά στο Βόλο

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Βόλος οργανώνουν και σχεδιάζουν τη νέα χρονιά, που θα βρει την ομάδα για δεύτερη σερί χρονιά στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία. Ήδη, ως γνωστόν, έχει γίνει μία μεταγραφή, καθώς παίκτης του Βόλου είναι και επίσημα ο Τάσος Κρητικός από τη Δόξα Δράμας.
Όσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων, ο Στέργιος Δημόπουλος υπέγραψε για δύο ακόμη χρόνια, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα οι Φράνκο Φεράρι, Χουάν Μουνίθ, Ραφαέλ Ζοάο και Ίκερ Γκουαροτσένα. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τους άλλους δύο ξένους που διαθέτει ο Βόλος, τον Έρικ Γέντρισεκ και τον Αουγκούστο Μαξ.
Επίσης, υπάρχουν στο ρόστερ και τέσσερις παίκτες δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα οι Κώστας Μπαλογιάννης, Απόστολος Διαμαντής, Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στον «Δικέφαλο του Βορρά».
Μετά τη λήξη των πλέι άουτ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, για να γίνουν στη συνέχεια οι κινήσεις στελέχωσης του ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις