Συμφωνία με Κικίλια – Αναλαμβάνει διευθυντής στη Νίκη Βόλου

Τα τυπικά απομένουν για να αρχίσει η συνεργασία ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ανδρέα Κικίλια, μετά την προφορική συμφωνία που επήλθε χθες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως σας είχε ενημερώσει το goalpost.gr το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν  συζητήσεις ανάμεσα στον κ. Κικίλια και τη διοίκηση της Νίκης ώστε ο πρώτος να αναλάβει τη διεύθυνση των γραφείων της ΠΑΕ, καθώς θεωρείται από τους κορυφαίους στην περιοχή για το πόστο αυτό. Το φλερτ κατέληξε σε «γάμο» και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Κικίλιας

Ο Ανδρέας Κικίλιας αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Coventry (MasterofArts στην Διαχείριση Αθλητικών Οργανισμών) και στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών (BA Διοίκησης Επιχειρήσεων) έχει διαγράψει μια σημαντική διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου ως στέλεχος επαγγελματικών ομάδων τόσο στην Ελλάδα (ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου) όσο και στην Αγγλία (Μπρέντφορντ). Μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Ανδρέας Κικίλιας ανέλαβε υπεύθυνος οργάνωσης και επικοινωνίας της Ακαδημίας της Αγίας Παρασκευής Βόλου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις