Βελιτζέλος: «Παρακαλώ οι πάντες να σταματήσουν!»

Παράκληση προς όλες τις πλευρές να σταματήσει η μουρμούρα, η γκρίνια αλλά και η αναζήτηση ευθυνών για το ποιος είναι ο υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, απεύθυνε ο Κώστας Βελιτζέλος, με δήλωσή του στο τέλος της αναμέτρησης με τον Σαρακηνό. Για τον αγώνα ο κυανόλευκος τεχνικός ανέφερε πως η αποβολή του ποδοσφαιριστή των αντιπάλων διευκόλυνε το έργο των παικτών του. Αναλυτικά:

«Χρειαζόμαστε καλές εμφανίσεις, πόσο μάλιστα στο θεσμό του Κυπέλλου που είναι επίσημος. Τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να μάθουμε να τα τελειώνουμε για να μην πάθουμε, αυτό που πήγαμε να πάθουμε σήμερα στο 90′ με το φάουλ του Σαρακηνού. Πιστεύω πως ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, βοήθησε βέβαια και η αποβολή του ποδοσφαιριστή των αντιπάλων. Να ευχηθώ στην ομάδα του Σαρακηνού καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Θέλω να κάνω και μια παράκληση: Αυτή τη στιγμή στη Νίκη δεν περισσεύει κανείς. Χρειάζονται όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Οι μουρμούρες, η γκρίνια, το ποιος φταίει, το ποιος δεν φταίει, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο κάνει μόνο κακό. Και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Άλλη ομάδα με τόσες τελικές φάσεις και μιλάω και για το πρωτάθλημα θα είχε γκολ. Εμείς βογκάμε για να βάλουμε ένα γκολ. Όλα παίζουν το ρόλο τους κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουμε. Θα έρθει και η ώρα του απολογισμού, να δούμε τι έχουμε πετύχει και τι όχι. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο παρακαλώ τους πάντες να σταματήσουν!».

Για τα θετικά που κρατάει από το σημερινό παιχνίδι: «Σίγουρα είδα κάποια παιδιά, που μέχρι τώρα είχα εικόνα μόνο από τις προπονήσεις και κάποια πράγματα που βλέπω εκεί. Οι απαιτήσεις ενός αγώνα είναι διαφορετικές. Σίγουρα κάποια παιδιά έδειξαν θετικά στοιχεία, κάποια έδειξαν ότι θέλουν πολλή δουλειά. Ειδικά οι μικροί μας θέλουν πάρα πολύ δουλειά. Έχουν πραγματάκια να κάνουν στο μέλλον. Αυτή τη χρονική περίοδο θα πρέπει να δουλεύουν πολύ σκληρά, να εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές που έχουμε πει και θα τους δούμε ξανά σε παρόμοια παιχνίδια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις