Επιστρέφει στον Ολυμπιακό Β. ο Ριζογιάννης

Ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας στα Τρίκαλα, ο Παντελής Ριζογιάννης επιστρέφει στο Βόλο και θα φορά τη νέα χρονιά και πάλι την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 32χρονος μέσος, πρωταθλητής φέτος με τα Τρίκαλα στη Φούτμπολ Λιγκ, θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Περικλή Αμανατίδη στον Ολυμπιακό, όπως και πριν από δύο χρόνια. Τη χρονιά όπου ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Γ

ια τον Παντελή Ριζογιάννη δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι ένας πολύ δυναμικός μέσος, με εξαιρετική παρουσία σε όλες τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ξάνθη το 2005 στην οποία κάθισε πέντε χρόνια, παίζοντας στην Α’ Εθνική. Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Τρίκαλα (Φούτμπολ Λιγκ), Νίκη Βόλου (πανηγύρισε την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ και κάθισε άλλη μια χρονιά στους «κυανόλευκους»), Πανελευσινιακό (Γ’ Εθνική δύο χρονιές), Δόξα Δράμας (Φούτμπολ Λιγκ), Ολυμπιακό Βόλου (Γ’ Εθνική).

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 20 συμμετοχές με την ομάδα των Τρικάλων, ενώ σημείωσε και έξι γκολ. Η μεταγραφή του Ριζογιάννη στον Ολυμπιακό Βόλου θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη και άμεσα η διοίκηση της ΠΑΕ θα ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του έμπειρου μέσου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις