Γ’ Εθνική: Το πλάνο για τη νέα σεζόν και η ατζέντα της προκήρυξης

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να δημοσιευτεί η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής για το πρωτάθλημα 2020-21. Μεγάλες διαφοροποιήσεις δεν αναμένονται σε σχέση με φέτος, ενώ και το πλάνο για την επόμενη χρονιά δεν περιλαμβάνει δραστικές αλλαγές.

Παρά τα σενάρια για μείωση των ομάδων και των ομίλων τη σεζόν 2021-22, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Onsports», και τη νέα σεζόν, θα προβιβαστούν κανονικά οι 53 πρωταθλητές των Ενώσεων, όπως και οι δευτεραθλητές των τριών ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ (Αθηνών, Πειραιά, Μακεδονίας).

Όσον αφορά για την κάλυψη των κενών, ομάδων δηλαδή που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή, υπάρχει πλέον πρόβλεψη και για τις ομάδες, που ενώ πέρυσι κέρδισαν την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική, δεν θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. Με απόφαση που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή το προηγούμενο διάστημα, τα σωματεία που ενώ είχαν θέση στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν θα δηλώσουν συμμετοχή, θα αντικαθίσταται από την επόμενη ομάδα που έχει δικαίωμα στην οικεία ΕΠΣ.

Για τους πρωταθλητές των ΕΠΣ που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο δευτεραθλητής, ενώ για τις τρεις ιδρύτριες Ενώσεις, δικαίωμα θα έχει ο τριταθλητής.

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις