Στοίχημα: Με τις έδρες σε Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία!

Με τρομερό στοιχηματικό ενδιαφέρον το κουπόνι της Τετάρτης (14/07) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρια δυνατά προγνωστικά για εσάς! Προτελευταία αγωνιστική στα playoffs της Super League, τρεις “στροφές” πριν το φινάλε στην Premier League, ενώ ασταμάτητη είναι η δράση στην Ιταλία. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην interwetten. Ας περάσουμε λοιπόν στην ανάλυση των επιλογών μας.

ΑΕΚ για Champions League!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας… ταξίδι από την Ελλάδα και το ΟΑΚΑ, όπου στις 21:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των playoffs.

Η “Ένωση” συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο μίνι πρωτάθλημα, την Κυριακη επικράτησε και του Παναθηναϊκού (1-3) και έφτασε τις 4 διαδοχικές επιτυχίες! Ο Τσιγκρίνσκι άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό και ο Ολιβέιρα έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του Καρέρα στο 43ο, με τον Βέρντε να διαμορφώνει το τελικό σκορ από τα 11 βήματα στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει σφυγμό στο “Καραϊσκάκης”! Μετά την ανακοίνωση της επιστροφής των 7 βαθμών η ομάδα του Φερέιρα μπήκε με άλλη ψυχολογία στην έδρα του Ολυμπιακού και πήρε μία απόλυτα δίκαιη νίκη με γκολ του Μιχάι στο 90’! Ανώτερος ο Δικέφαλος του Βορρά σε όλο το παιχνίδι, αντέδρασε μετά τις ισοπαλίες με ΟΦΗ (2-2) και Παναθηναϊκό (0-0).

“Τελικός” για τη 2η θέση το αποψινό παιχνίδι, η ΑΕΚ χρειάζεται μόνο τη νίκη και αναμένεται να μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Τούμπα (01/07) έδειξε ότι ματσάρει καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ και θα την εμπιστευτούμε και σήμερα. Επιλογή μας το 1 ημίχρονο ή 1 τελικό, σε απόδοση 1.95.

Σκληρό καρύδι η Μπέρνλι

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από την Αγγλία και συγκεκριμένα το Turf Moor, όπου στις 20:00 η Μπέρνλι φιλοξενει τη Γουλβς για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Η Μπέρνλι είναι τρομερά αποτελεσματική, επέστρεψε το ίδιο συμπαγής και μετά την καραντίνα και έχει δεχθεί μόλις μία ήττα (5-0 στην έδρα της Σίτι) στα 13 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος! Μετά το διπλό στην έδρα της Γουέστ Χαμ, κατάφερε να μείνει αλώβητη και στο Άνφιλντ, έστω και με δόση τύχης. Παρότι η Λίβερπουλ προηγήθηκε με τον Ρόμπερσον στο 34’, η ομάδα του Ντάις διατήρησε την ψυχραιμία της και βρήκε την ισοφάριση στο 69’ με τον Τζέι Ροντρίγκες. Με 50 πόντους διατηρεί ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ούσα στο -4 από την 7η θέση.

Η Γουλβς επέστρεψε στις επιτυχίες με το εμφατικό 3-0 επί της Έβερτον την Κυριακή. Είχαν προηγηθεί οι κακές εμφανίσεις και οι ήττες από Άρσεναλ (0-2) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-0). Το όνειρο για πρόκριση στο επόμενο Champions League έχει πλέον ξεθωριάσει, βρίσκεται στην 6η θέση με 55 πόντους, το -4 από τη Λέστερ.

Η Γουλβς είναι ελαφρώς ανώτερη ομάδα, όμως οι αποδόσεις αδικούν κατάφορα τους γηπεδούχους! Η Μπέρνλι είναι σκληρό “καρύδι”, χάνει πολύ δύσκολα και θα την εμπιστευτούμε στο 1Χ, σε αποδοση 2.00.

Ρολάρει η Μίλαν!

Κλείνουμε την τριάδα των προτάσεών μας από το Σαν Σίρο, όπου στις 20:30 η Μίλαν αντιμετωπίζει την Πάρμα στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι “ροσονέρι” έχουν επιστρέψει σε φουλ φόρμα από την καραντίνα (4-2-0), παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και βρίσκονται κοντά στην εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Με 50 πόντους κατατάσσονται 7οι, στο +4 από τη Σασουόλο. Την Κυριακή αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Σαν Πάολο.

Η Πάρμα αντιθέτως δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Με 40 πόντους κατατάσσεται 12η, δίχως ευρωπαϊκά όνειρα, δίχως να κινδυνεύει (+11). Αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μετά από τέσσερις σερί ήττες την Κυριακή πήρε το βαθμό με το 2-2 (εντός έδρας) απέναντι στην Μπολόνια.

Η Μίλαν είναι άλλη ομάδα μετά τη διακοπή, παίζει με αυτοπεποίθηση, σκοράρει με συνέπεια και πιστεύουμε ότι θα πάρει μία άνετη νίκη απόψε. Επιλογή μας ο άσος με ασιατικό χάντικαπ (-1) σε απόδοση 1.80. Σε περίπτωση νίκης της Μίλαν με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση του πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις