Την 16χρονη Α. Καπερώνη απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου

Ακόμη μία  μεταγραφή έκανε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Η  «ερυθρόλευκη» διοίκηση  έδωσε και πάλι το μήνυμα της ανανέωσης και του στόχου να προσφέρει την ευκαιρία σε νέα κορίτσια να αναδειχτούν, αποκτώντας τη 16χρονη Αριστέα Καπερώνη από τον Γ.Σ. Σκιάθου.

Η Αριστέα  Καπερώνη, αγωνίζεται  στις θέσεις «3» και «4». .Ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 11 χρονών, από τα πρώτα μάλιστα κορίτσια ,οι οποίες συγκρότησαν την ομάδα κορασίδων του Γ.Σ.Σκιάθου. Τα τρία τελευταία χρόνια αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας των κορασίδων, η οποία προκρίθηκε δύο φορές στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας. Επιπρόσθετα, την αθλητική περίοδο του 2018-2019 αγωνίστηκε και με την ομάδα των νεανίδων του συλλόγου κατακτώντας το πρωτάθλημα Μαγνησίας για πρώτη φορά στην ιστορία του Γ.Σ. Σκιάθου..

Η Αριστέα Καπερώνη κάνει πρωταθλητισμό και στον χορό.

Επειδή πρόκειται για ικανή αθλήτρια, αναμένεται να βοηθήσει τη νεανική γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και την αντίστοιχη των νεανίδων.

Η Διοίκηση και οι προπονητές του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, καλωσορίζουν την Αριστέα Καπερώνη στην «ερυθρόλευκη οικογένεια» και της εύχονται καλή επιτυχία στην επίτευξη όλων των στόχων, μαθητικών και αθλητικών που έχει θέσει. Επίσης, ευχαριστούν και πάλι τον Γ.Σ. Σκιάθου και τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Κρίτσαλο για την παραχώρηση της αθλήτριας και την άριστη συνεργασία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις