Έδωσαν σόου οι τραυματιοφορείς της ΑΕΛ (video)

Στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, «The 2Night Show» ήταν καλεσμένοι οι Σπύρος Θεοχαρίδης, Δημήτρης Καρακώστας. Οι δύο τραυματιοφορείς που έγιναν παγκοσμίως γνωστοί λόγω της επεισοδιακής μεταφοράς του Λεονάρντο Κούτρη στο ματς ΑΕΛ – Εργοτέλης έδωσαν συνέντευξη, ενώ…

…μετέφεραν με… ασφάλεια τον παρουσιαστή της εκπομπής.
Οι δύο φίλοι της ΑΕΛ αντιμετώπισαν με χιούμορ το όλο περιστατικό, ενώ ο Θεοχαρίδης είπε ότι: «Μετά από αυτό το περιστατικό κανείς δεν τραυματίζεται»! Παράλληλα αστειεύτηκε και είπε ότι εκείνος θα… οδηγάει το νέο όχημα μεταφοράς των τραυματιών που βρίσκεται στο AEL FC Arena. Στάθηκαν ακόμα στο γεγονός ότι έχουν γίνει πολύ πιο δημοφιλείς στη Λάρισα, με τον Θεοχαρίδη να υποστηρίζει ότι παρήγγειλε για τον φούρνο του φόρμα για ψωμί σε σχήμα… φορείου!
Στο φινάλε της εκπομπής οι Αρναούτογλου, Δημήτρης Σταρόβας ζήτησαν από τον έναν τραυματιοφορέα να τον βάλουν στο φορείο και να τον μεταφέρουν και εκείνος αφού έκανε τον… σταυρό του δέχτηκε, ενώ αμφότεροι ρωτήθηκαν αν θα πήγαιναν να παρακολουθήσουν μαθήματα… ναυαγοσώστη και απάντησαν: «Αν είναι για το καλό της ομάδας και φτιάξουμε ομάδα πόλο, θα πάμε»!
Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή…

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις