Ν. Τσεκούρας: Στον Ολυμπιακό Βόλου δεν περισσεύει κανείς

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Νίκος Τσεκούρας, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση του Ολυμπιακού Βόλου, ανέφερε τα εξής:
«Θέλω εκ μέρους όλων των μελών της διοίκησης του Ερασιτέχνη να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας. Με αφορμή τα λεγόμενα του προέδρου θα ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις.
Θα ξεκινήσω από την «Ολυμπιακή Συμμαχία» που ακούγεται όμορφα σαν έννοια. Θέλει όμως πολύ δουλειά, σχέδιο, συνεργασία και κινητοποίηση πολλών ανθρώπων.
Πρέπει να ξυπνήσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου. Πώς; Κάνοντας ο καθένας από την πλευρά του αυτό που πρέπει. Η διοίκησης του Ερασιτέχνη ούτε διοικεί, ούτε συνδιοικεί με την ΠΑΕ. Έχουμε, όμως, χρέος να βοηθήσουμε, όπου χρειαστεί.
Αποφασίσαμε την «Ολυμπιακή Συμμαχία» γιατί σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι απαραίτητο διοίκηση, αθλητές, προπονητές, φίλαθλοι, όλοι μαζί να δουλέψουμε με κοινό στόχο την πρόοδο της ομάδας μας.
Οι λέξεις που βλέπετε Ενιαίος-Σύγχρονος-Μεγάλος πρέπει να είναι ο στόχος και το σύνθημα στα χείλη όλων των φίλαθλων μας. Δεν περισσεύει κανείς. Πρέπει να γυρίσουν στο γήπεδο όλοι όσοι αγαπούν πραγματικά το σύλλογο και έχουν απογοητευτεί τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι κομμάτι της πόλης μας, ανήκει στον κόσμο του και μόνο σ’ αυτόν.
Σήμερα, όμως, η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, στους προπονητές.
Καλωσορίζω τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, τον Θωμά Μακρή, έναν δικό μας άνθρωπο που είναι πάντοτε παρόν όποτε του ζητηθεί, με μεγάλη προσφορά στο σύλλογο. Είμαι βέβαιος, ότι με τις γνώσεις και την μεθοδικότητα του θα συμβάλλει σημαντικά στην πρόοδο της ομάδας μας.
Καλωσορίζω τον προπονητή της Κ17 και τεχνικό υπεύθυνο της Ακαδημίας, τον Σταύρο Σταμπουλή. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές και είμαστε βέβαιοι, ότι ο Σταύρος Σταμπουλής με τη δουλειά του και τις γνώσεις του είναι ο πλέον κατάλληλος, ώστε και σε συνεργασία με τους προπονητές της ΠΑΕ να δούμε σύντομα κάποια παιδιά από την Ακαδημία μας στην επαγγελματική ομάδα.
Θα μου επιτρέψετε να εκφράσω ιδιαίτερα τη χαρά όλων μας γιατί σήμερα ξανασμίγουμε μετά από ένα χρόνο με τον άνθρωπο που έκανε πράξη το όνειρο μας, να επανέλθει ο Ολυμπιακός Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετά από μια δύσκολη τριετία. Καλώς ήρθες φίλε Περικλή.
Για τον προπονητή Αμανατίδη δεν είμαι αρμόδιος και δεν θα εκφέρω άποψη.
Η πορεία του στο ποδόσφαιρο και οι επιτυχίες που έχει στο βιογραφικό του, εμποδίζουν τον οποιανδήποτε να αμφισβητήσει την προπονητική του αξία.
Έχω όμως άποψη για τον άνθρωπο Αμανατίδη και ομολογώ ότι είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο και κύριος με Κ κεφαλαίο.
Η συμπεριφορά του, η εργατικότητα του, οι οργανωτικές του ικανότητες και οι σχέσεις που αναπτύξαμε το διάστημα της συνεργασίας μας, ήταν ένα μεγάλο μάθημα για όλους εμάς.
Θωμά, Σταύρο και Περικλή σας εύχομαι υγεία και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα ξαναζήσουμε επιτυχίες με την αγαπημένη μας ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις