Π. Αμανατίδης: Πρώτη και μεγαλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού Β. το προπονητικό κέντρο

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η πΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, παρουσιάστηκε ο Περικλής Αμανατίδης, ως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με τους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση να τον αποθεώνουν.

Ο έμπειρος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής: «Οι ομάδες κάθε χρόνο είναι διαφορετικές. Τα πράγματα αλλάζουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Οι ίδιοι οι προπονητές αλλάζουν προγράμματα, οι ίδιοι οι παίκτες αλλάζουν πρόσωπο. Βλέπω τον Ολυμπιακό ως μία νέα πρόκληση. Χαίρομαι πάρα πολύ μ’ αυτή την εκδήλωση. Δείχνει μία πολύ σοβαρή προσπάθεια. Βλέπω και καινούργια συνθήματα. Είδα με πολύ μεγάλη χαρά να παρουσιάζεται ο προπονητής της ομάδας Κ17. Έχω πει επανειλημμένα, πως αυτή η θέση είναι πιο σημαντική ακόμα και από τον πρώτο προπονητή. Οι ομάδες χτίζονται από τις υποδομές.

Η πρώτη και μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας είναι η κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου. Ο Ολυμπιακός αλλάζει επίπεδο.

Πολλοί θα αναρωτηθείτε γιατί επέλεξα να έρθω πάλι στον Ολυμπιακό. Αναρωτιέστε, επίσης, γιατί έφυγα την περασμένη χρονιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μου συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Όταν είχα έρθει, τότε, μου παρουσίασαν ένα πλάνο που έπρεπε να υλοποιήσουμε. Αυτό ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το πήραμε, αλλά η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για πολλοστή φορά αδικήθηκε. Γιατί, ενώ πήρε το πρωτάθλημα, για ένα περίεργο λόγο έγινε μία υποτιθέμενη αναδιάρθρωση κι έτσι ο Ολυμπιακός δεν πήρε αυτό που κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Φαίνεται, όμως, ότι φέτος ήρθε η στιγμή της δικαίωσης

Πέρυσι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μου είπε την αλήθεια. Την περίοδο εκείνη το τοπίο ήταν θολό για την ομάδα και για τον ίδιο. Σκεφτόταν ακόμα και να αποχωρήσει, καθώς δεν είχε την ανάλογη βοήθεια. Μου περιέγραψε ένα περιβάλλον, που να μην ήταν ίσως τόσο καλό για τις δικές μου φιλοδοξίες. Νομίζω, όμως, ότι αυτό τελείωσε. Από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι η δημιουργία μιας σκληρής ομάδας, η οποία θα μπαίνει μέσα στο γήπεδο για να κερδίζει».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις