Γιαννετάκη και Τσαντοπούλου θα ενισχύσουν την Αργώ στην Α2 βόλεϊ γυναικών

Συνεχίζεται η ενίσχυση της Αργούς, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών. Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την επιστροφή της Φωτεινής Τσαντοπούλου, ενώ ανανεώθηκε η συνεργασία με την Ηλιάνα Γιαννετάκη
Η ανακοίνωση της Αργούς για την Φωτεινή Τσαντοπούλου αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή στο σύλλογό μας, μιας ακόμα κορυφαίας αθλήτριας, της Φωτεινής Τσαντοπούλου.
Η Φωτεινή, μια ακόμα σπουδαία παίκτρια που έχει αναδείξει το ελληνικό βόλεϊ, επιστρέφει στο σπίτι της, προκειμένου να ενισχύσει την επίθεση της γυναικείας ομάδας.
Η διεθνής στο μπιτς βόλεϊ αθλήτρια, μετράει πλούσιες επιτυχίες στο βιογραφικό της, έχοντας συμμετοχή σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια σε Βαλκανικά πρωταθλήματα. Έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα και μια φορά πρωταθλήτρια Ελλάδας σε Masters γυναικών.
Επί τέσσερα χρόνια φορούσε το εθνόσημο στις εθνικές μπιτς βόλεϊ, με αποκορύφωμα την είσοδο της στο κυρίως ταμπλό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών το 2005 στην Αθήνα. Στα 17 της χρόνια κατάφερε την είσοδο της στις 32 καλύτερες ομάδες παγκοσμίως.
Στη σάλα έχει μετρήσει εξίσου μεγάλες επιτυχίες στις ομάδες που έχει παίξει μέχρι σήμερα: Νίκη Βόλου, Αργώ Βόλου, Φιλαθλητικός Λάρισας, Κλεάνθης Ρόδου και Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου, ομάδες της Α2 και της Β εθνικής κατηγορίας.
Η έμπειρη ακραία με μεγάλα ποσοστά αποτελεσματικότητας στην επίθεση, θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη δυναμική
και κατ’ επέκταση θα βοηθήσει στους φετινούς στόχους.
Καλωσορίζουμε τη Φωτεινή και της ευχόμαστε να έχει μια καταπληκτική αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες».
Η ανακοίνωση για την συνέχιση της συνεργασίας με την Ηλιάνα Γιαννετάκη αναφέρει τα εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την αθλήτρια Ηλιάνα Γιαννετάκη.
Η πολύπειρη κεντρικός, μια εκ των πρωταγωνιστριών τα τελευταία χρόνια στη γυναικεία ομάδα, ξεκίνησε την καριέρα της στον Αστέρα Ιλίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων, Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας και Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (2005-2008 με άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία).
Μετέπειτα συνέχισε την πορεία της στις ομάδες, Απόλλων Σμύρνης, Α.Ε Γκράβας, Επίκουρος, Πήγασος Πολίχνης και Αναγέννηση Ν. Ρυσίου.
Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στο σύλλογο μας, στο βασικό κορμό της γυναικείας ομάδας, όπου με την εμπειρία της προσθέτει αξία σε κάθε αγώνα.
Καλωσορίζουμε την Ηλιάνα για ακόμη μια χρονιά και της ευχόμαστε να έχει δυνατές αγωνιστικές στιγμές και κάθε επιτυχία σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις