Δουλεύει πάνω στις αδυναμίες ο Παπαδόπουλος

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε στους παίκτες για το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, τους έδωσε συγχαρητήρια για το γεγονός ότι κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στο τελευταίο 20λεπτο, καθώς και για το πάθος και τη διάθεση που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» …

…ωστόσο, εντόπισε τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα και θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα στα παιχνίδια που έρχονται.
Θα περιμένει να επιστρέψουν σταδιακά και οι τραυματίες, προκειμένου ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί επιτέλους πλήρες και να αποδώσει ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει η ομάδα.
Ωστόσο, μέχρι να συμβεί αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να ζουν με τα προβλήματα και σε κάθε παιχνίδι να βρίσκουν λύσεις για να καλύψουν τις απουσίες. Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη μπορεί να επιστρέφει ένας πολύ καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις (εξέτισε την ποινή του), όμως θα απουσιάσει ο Αντώνης Τσιάρας. Ο νεαρός αμυντικός μέσος θα εκτίσει την ποινή του (έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες) με την τεχνική ηγεσία να αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Το σίγουρο είναι πως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Ανέστης Νάστος, ενώ πιθανότατα να δούμε και πάλι τον Στέφανο Πολύζο να παίζει ως βασικός. Πάντως, αν λάβουμε υπόψη ότι θα απουσιάσει και ο τραυματίας Ντάριο Φερνάντες, επί της ουσίας θα λείψουν οι δύο παίκτες που λογίζονται ως οι βασικοί στον άξονα. Επίσης, εκτός θα μείνει και ο τραυματίας Γιώργος Ντάσιος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις