«Και την φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας!»

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, με ανακοίνωσή της ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ανακοίνωση:
Και την φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας!
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, η χρονιά που έρχεται βρίσκει την ομάδα μας στην Β’ Εθνική Κατηγορία, με σαφή στόχο να χτιστεί ένα ρόστερ με προοπτική και ταυτοχρόνως ικανό να παρουσιάσει ένα πολύ θελκτικό μπάσκετ.
Αυτό άλλωστε μαρτυρούν οι κινήσεις της Διοικούσας Επιτροπής τόσο με την στελέχωση του προπονητικού staff όσο και με τη διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας.
Η αγορά μιας κάρτας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 12 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Β’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.
Επίσης, ο κάτοχος της κάρτας θα μπορεί να παρακολουθεί δωρεάν και τους αγώνες της Κ-21 στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ.
Η τιμή της κάρτας ενίσχυσης (κατηγορία Silver) ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί).
Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών κατηγορίας “Gold” με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου.
Τέλος, υπάρχουν 20 κάρτες κατηγορίας “Diamond” στην τιμή των 200 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός αλλά και ο περιορισμένος αριθμός των Diamond καρτών τις καθιστά επίσης συλλεκτικές.
Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6983352246 Κανούλης Δημήτρης
6970359469 Τσιόλκας Δημήτρης
6947688550 Τσιντσίνης Μιχάλης
«Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…»