Στη λίστα της Νίκης Βόλου ο Σταύρος Παναγιώτου

Αν και στη Νίκη Βόλου δεν πρόκειται να βιαστούν να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, εντούτοις αλλεπάλληλες είναι οι συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης και του τεχνικού τιμ για τους ποδοσφαιριστές που είτε έχουν προταθεί, είτε έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των υποψήφιων στόχων.

Μία θέση για την οποία η Νίκη θα κινηθεί για να ενισχυθεί είναι αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα. Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά, με μερικά εξ αυτών να έχουν ξεχωρίσει και να προηγούνται στην προτίμηση των αρμοδίων της ομάδας.

Στα ψηλά «σκαλοπάτια» της λίστας βρίσκεται ο Σταύρος Παναγιώτου που πέρυσι αγωνίζονταν για την ομάδα του Καραϊσκάκη, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Ο 27χρονος Αρτινός ποδοσφαιριστής ήταν βασικός με τους «πράσινους» τα τελευταία δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έχοντας 24 και 17 συμμετοχές, το 2018-19 και το 2019-20 αντίστοιχα. Να σημειώσουμε πως η τελευταία σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω κορωνοϊού.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει, βρίσκεται ψηλά στη λίστα και αν προχωρήσουν οι συζητήσεις θα πρόκειται για μία καλή επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας της Νίκης.

Το who is who του Σταύρου Παναγιώτου

Ο Παναγιώτου σε ηλικία 16 χρόνων αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα Ρόκκα στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, για να συνεχίσει στη συνέχεια στον Εθνικό Φιλιππιάδας σε Γ’ και Δ’ Εθνική.

Τη σεζόν 2012-2013 μετακόμισε στην Κασσιόπη (Γ΄ Εθνική), για να ακολουθήσουν δύο εξαιρετικές χρονιές με την ΑΕ Καραϊσκάκης (2014-2016) με 52 συμμετοχές και 3 γκολ. Βασικό στέλεχος της αρτινής ομάδας τη χρονιά την οποία έχασε την άνοδο στη Football League την τελευταία αγωνιστική από τον ΑΟ Τρίκαλα.

Μετέπειτα ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα από τον Ολυμπιακό Βόλου (Football League), για να μετακομίσει τελικά το χειμώνα του 2016 στην Σπάρτη (10 συμμετοχές) με την οποία κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής και την άνοδο στη Football League. Στο πρώτο μισό της επόμενης σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα της Λακωνίας είχε 8 συμμετοχές και 1 ασίστ, ενώ με την ομάδα του Παναιγιάλειου στη συνέχεια άλλες 4 συμμετοχές.

Το 2017-18 κατέγραψε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη Σπάρτη ενώ τις επόμενες δύο σεζόν φόρεσε και πάλι τη φανέλα του Καραϊσκάκη με 41 αγώνες στο κοντέρ του.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις