Θλίψη για το χαμό του Φούλοπ

Στο πένθος «βυθίστηκε» το ποδόσφαιρο… Ο Μάρτον Φούλοπ, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Από το χέρι του Ούγγρου τερματοφύλακα είχε αφαιρεθεί το 2013 κακοήθης όγκος και ήλπιζε να μπορέσει να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κάτι…

…που δυστυχώς δεν κατάφερε ποτέ.
Η ελληνική ομάδα ήταν και ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, μεγάλη θλίψη.
Οι Αρκάδες εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση (στα ελληνικά και τα αγγλικά), γνωστοποιώντας επίσης ότι θα ζητήσουν από τη Σούπερ Λίγκα να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο ματς με τον Ατρόμητο το επόμενο Σάββατο (21/11).
Αναλυτικά: «Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Márton Fülöp.
Ο Ούγγρος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον ΑΣΤΕΡΑ τη σεζόν 2012-2013 και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και έφτασε στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας τον Μάιο του 2013.
Ο Márton, πέρα από θαυμάσιος τερματοφύλακας, ήταν μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας.
Το ήθος και ο επαγγελματισμός του αποτελούν οδηγό για όλους εμάς στον ΑΣΤΕΡΑ».
Το δικό του συγκινητικό μήνυμα έστειλε και ο Στάικος Βεργέτης: «Το αστέρι του ΑΣΤΕΡΑ θα λάμπει πάντα για σένα. Θα είσαι πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις