Η “αυλαία” για Βόλο πέφτει σήμερα στο Αγρίνιο (pregame)

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÂÏËÏÓ ÍÐÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από χθες η αποστολή του Βόλου για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19.15 και θα υπάρξει «ζωντανή» μετάδοση από την ΕΡΤ3.
Αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Βόλος μετέβη στο Αγρίνιο χωρίς τους Τάσο Καραγκιόζη, Μάριο Τσαούση, Αντώνη Ντεντάκη και Ίκερ Γκουαροτσένα. Ο πρώτος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό και χθες έκανε εγχείρηση στην κλείδα. Όσον αφορά τον Τσαούση βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά το κάταγμα στον αντίχειρα. Επίσης, ο Ντεντάκης δεν είναι απόλυτα έτοιμος και ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, η οποία αριθμεί συνολικά 16 ποδοσφαιριστές.
Ο Βολιώτης τεχνικός δεν έχει και πολλές επιλογές, όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκαραβέλης, ενώ το δεξί άκρο αναμένεται να καλύψει ο Λύρατζης. Ως αριστερός μπακ θα αγωνιστεί ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν δύο εκ των Μήτογλου, Διαμαντή και Δημόπουλου. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μαξ και Τσοκάνης. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Κυζιρίδης (δεξιά) και Ζοάο (αριστερά), με τον Μουνίθ να αγωνίζεται πίσω από τον προωθημένο Γέντρισεκ. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Κραβαρίτης, Μπαλογιάννης, Κορέλας και Μπάλλας.

«Σφυρίζει» ο Τζοβάρας
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Δημήτρη Φίλο (Βοιωτίας) και Άγγελο Ζήρδα (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Άρτας, ενώ στο VAR θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθός VAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την Αρκαδία και παρατηρητής ο Νικόλαος Αγαδάκος από την ΕΠΣ Πειραιά

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις