TV: Οι ταινίες της Κυριακής (19/07)

Στις 21:00 ο ΣΚΑΪ προβάλει την κοινωνική ταινία «Άγρια». Μετά τη διάλυση του γάμου της και το θάνατο της μητέρας της, η Σέριλ Στρέιντ νιώθει πως όλα πάνε στραβά στη ζωή της και είναι έτοιμη να χάσει κάθε ελπίδα. Έτσι, παίρνει την απόφαση να τα αφήσει όλα πίσω της, να εγκαταλείψει τον πολιτισμό και να φύγει μόνη της για ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Θα περπατήσει περίπου 1800 χιλιόμετρα, τη διάσημη διαδρομή – μονοπάτι που εκτείνεται στις κορυφές των βουνών, κατά μήκος του Ειρηνικού Ωκεανού και θα βιώσει την πρωτόγνωρη εμπειρία της ατελείωτης πεζοπορίας στην άγρια φύση.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την περιπέτεια μυστηρίου και φαντασίας «Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού». Ο Μπεν Γκέιτς, αρχαιολόγος, αλλά και ερασιτέχνης αποκρυπτογράφος λόγω… οικογενειακής παράδοσης, είναι πεπεισμένος ότι βρήκε τον χαμένο θησαυρό των Ναϊτών Ιπποτών, που εδώ και πάνω από 200 χρόνια αναζητούν μάταια όλοι οι ερευνητές. Για να το αποδείξει, όμως, και να αποκτήσει πρόσβαση στη δύναμη του θησαυρού, θα πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, προκειμένου να αποκωδικοποιήσει τα σημεία-κλειδιά του χάρτη, που βρίσκεται κρυμμένος μέσα σ’ αυτή πίσω από πλήθος συμβόλων. Σύντομα, όμως διαπιστώνει ότι δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος, αφού το FBI και ένας στρατός από… χρυσοθήρες, αδημονούν –και καραδοκούν- για το επόμενο βήμα του.

Στις 00:45 ο ALPHA προβάλει την κωμωδία «Στοιχειωμένος πύργος». Ο αλκοολικός κτηματομεσίτης Τζιμ Έβερς δέχεται στη μέση της νύχτας ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη ενός πύργου, που προσπαθεί να πουλήσει την ιδιοκτησία του. Πιστεύοντας ότι κρατά στα χέρια του την ευκαιρία της ζωής του, ο Τζιμ Έβερς αποφασίζει να αγοράσει τον πύργο. Όταν όμως επισκέπτεται το νέο του απόκτημα μαζί με την οικογένειά του – τη σύζυγό του, Σάρα, και τα δύο ανυπόμονα και υπερδραστήρια παιδιά του, παράξενα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν. Κάτι δεν πάει καλά με τον παράξενο πρώην ιδιοκτήτη, τον ακόμα πιο παράξενο μπάτλερ, αλλά ακόμα χειρότερα με κάποιους απρόσκλητους επισκέπτες που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι είναι υπαρκτοί ή όχι…

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Κυριακή (19/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

17:15 Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ – Ξένη ταινία –  STAR

17:15 Η Ζηλιάρα – Ελληνική ταινία – ΑΝΤ1

18:30 Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές – Κινουμένων σχεδίων – ΕΡΤ2

20:00 Η ψεύτρα – Ελληνική ταινία – ALPHA

20:00 Οι Θαλασσιές οι Χάντρες – Ελληνική ταινία – OPEN

21:00 Μαζί τα Φάγαμε – Ελληνική ταινία – STAR

21:00 Άγρια – Ξένη ταινία –  ΣΚΑΪ

22:00 Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού – Ξένη ταινία –  ALPHA

23:15 Σούλα Έλα Ξανά – Ελληνική ταινία – STAR

00:45 Στοιχειωμένος Πύργος – Ξένη ταινία – ALPHA

01:00 Φτηνά Τσιγάρα –Ελληνική ταινία – STAR

02:40 Εθελοντής στον Έρωτα-  Ελληνική ταινία – ALPHA

02:45 Παράνομο Πάθος – Ξένη ταινία –  STAR

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις