Μένει ο Φερέιρα στον ΠΑΟΚ

Φερέιρα: Μένει και του χρόνου-Ενισχύεται με μεταγραφές παικτών και επιπλέον στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κερδίζει ξανά πόντους και πλέον είναι οριστική η απόφαση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να τηρήσει το συμβόλαιο με τον Αμπέλ Φερέιρα και να παραμείνει και τη νέα σεζόν “κάτοικος” Τούμπας.

Ύστερα από τις καλές εμφανίσεις στο φινάλε της σεζόν με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αλλάζει αρκετά το ρόστερ και να στηρίζει και νέους παίκτες οι οποίοι άλλαξαν την εικόνα της ομάδας που έδωσαν πόντους στον Ίβηρα τεχνικό άλλαξε το κλίμα στη Μικράς Ασίας για αυτόν.

Η διοίκηση θεωρεί πως η ευθύνη δεν είναι απόλυτα του Φερέιρα και πως τη νέα σεζόν, με τα κατάλληλα πολεμοφόδια μπορεί πετύχει τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, υπάρχει η απόφαση να γίνει ότι είναι δυνατό ώστε να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές επιλογής του.

Εκτός από μεταγραφές, θα υπάρξει και επιπλέον στελέχωση στο αγωνιστικό τμήμα ώστε να ενισχυθεί η θέση του προπονητή. Οι αποφάσεις αυτές, πάρθηκαν βέβαια μετά από εισήγηση του Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος έχει μία αρκετά καλή χημεία με τον Φερέιρα και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση παραμονής του προπονητή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις