Προς συμφωνία με Λόρι Κέρη ο Ολυμπιακός Β. για ανανέωση συνεργασίας

Στον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζουν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς, με τη διοίκηση να βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη, για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Υπάρχει χρόνος για τον καταρτισμό του ρόστερ, καθώς οι περισσότερες ομάδες τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά την περιβόητη αναδιάρθρωση.

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η συνέχιση της συνεργασίας και με τον Λόρι Κέρη, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει, σύμφωνα με πληροφορίες και απομένει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να κλείσει και τυπικά το θέμα.
Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Θωμά Γραικό, ο οποίος πέρυσι αποτέλεσε τον βασικό οπισθοφύλακα των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα. Ο 29χρονος αμυντικός κατέγραψε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε 25 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αν θα παραμείνει ή όχι ο Γραικός στους «ερυθρόλευκους».
Όσον αφορά τους συνεργάτες που θα έχει ο Περικλής Αμανατίδης στο τεχνικό τιμ, σύντομα θα ανακοινωθούν από τη διοίκηση. Ο ίδιος, πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε πως άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Φάνης Τζατζάκης, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρυσι στα Τρίκαλα (αποχώρησε από τον ΑΟΤ), ενώ έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της περασμένης Τετάρτης.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασία αναμένεται να διεξαχθεί στο Καρπενήσι, χωρίς ακόμη να έχουν φιξαριστεί οι ημερομηνίες. Κι αυτό, καθώς στον Ολυμπιακό περιμένουν να γίνει γνωστό πότε θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα. Το πιθανότερο, πάντως, είναι οι «ερυθρόλευκοι» να μεταβούν στο Καρπενήσι μετά το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου.