Φήμες για Τσιώλη για τον πάγκο του Βόλου

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώθηκε και ο Βόλος ήδη κάνει τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά, που θα τον βρει και πάλι στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος ανέλαβε προπονητής της ομάδας μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και κοουτσάρισε τους «κυανέρυθρους» στα πλέι άουτ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport24.gr οι ιθύνοντες του Βόλου προσανατολίζονται να φέρουν στην ομάδα για προπονητή τον Σάκη Τσιώλη και μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει επέλθει προφορική συμφωνία: «Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει εδώ και ημέρες. Άλλωστε δεν ήταν τυχαία η παρουσία του 61χρονου κόουτς στην εξέδρα στην πρόσφατη αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος (2-3). Ούτε το ότι δεν ήταν ζεστός για τον πάγκο του «αγαπημένου» του Ιωνικού, πριν αυτός… καταλήξει στον Σπανό.
Αν κάτι δεν αλλάξει, τότε μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (23/7), ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Βόλο, στον οποίο αναμένονται σαρωτικές αλλαγές στο τωρινό ρόστερ, με την αποχώρηση περίπου 15 παικτών.
Τελευταία φορά που είχε βρεθεί σε σουπερλιγκάτο πάγκο, ο πετυχημένος προπονητής, ήταν τον Ιανουάριο του 2018, σε εκείνον της Κέρκυρας. Στο παρελθόν έχει δουλέψει και στις ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Αστέρα Τρίπολης, Άρη, Πανηλειακό, Ιωνικό, Θρασύμβουλο, Λεβαδειακό, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, Καλαμάτα και Πανελευσινιακό» αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις