TV: Οι ταινίες της Δευτέρας (20/07)

Στις 21:00 το Open θα δείξει την ταινία επιστημονικής φαντασίας «The Matrix revolution». Ο Νίο έχει παγιδευτεί στον «Σιδηροδρομικό Σταθμό», μια διάσταση κάπου ανάμεσα στο Μάτριξ και τον πραγματικό κόσμο. Ο Μορφέας, η Τρίνιτι και ο Σέραφ οργανώνουν την επιχείρηση διάσωσής του ζητώντας τη βοήθεια του Μεροβίγγιου. Εντωμεταξύ οι στρατιές των Μηχανών κατευθύνονται προς την Ζάιον, το τελευταίο οχυρό της ανθρώπινης αντίστασης ενάντια στην κυριαρχία τους. Όμως δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί πως κάποιος έχει αποκτήσει τον έλεγχο του Μάτριξ με σκοπό να καταστρέψει τα πάντα: ο κύριος Σμιθ! Ενώ η Ζάιον αντιστέκεται σθεναρά στις καταιγιστικές επιθέσεις των Μηχανών, ο Νίο καταδύεται στα άδυτα του Μάτριξ σε μια ύστατη προσπάθεια να έρθει αντιμέτωπος με τον Σμιθ και να ματαιώσει τα σχέδιά του…

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ προβάλει την περιπέτεια «Ο πεζοναύτης». Ένας πεζοναύτης επιστρέφει στο σπίτι του από τον πόλεμο στο Ιράκ. Εκεί όμως θα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς η γυναίκα του πέφτει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη συμμορία. Τώρα που τα πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, ο Τζον πρέπει να περάσει μέσα από φλεγόμενα βενζινάδικα, ξέφρενες καταδιώξεις με αυτοκίνητα και σαδιστικά βασανιστήρια για να σώσει τη γυναίκα του.

Την ίδια ώρα (22:00) το STAR θα δείξει την ξένη ταινία «The gunman: Σε θέση βολής». Ένας διεθνής κατάσκοπος, ο Μαρτίν Τεριέ, θέλει να βγει από το παιχνίδι, ώστε να κατασταλάξει με την αγαπημένη του. Ο οργανισμός με τον οποίο εργάζεται, όμως, έχει άλλα σχέδια για αυτόν.

 

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Δευτέρα (20/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Για ποιον χτυπά η κουδούνα – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Ζητείται τίμιος – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

21:00 The Matrix revolution – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Ο πεζοναύτης – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

22:00 The gunman: Σε θέση βολής – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Μικροί κύριοι – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις