Σταμέλο και Χαρχαλάκη ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος

Δύο τερματοφύλακες απέκτησε ο Ρήγας Φεραίος. Πρόκειται για τον Πάρη Σταμέλο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Μαγνησίας, ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στέφθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣ Λάρισας με τον Αετό Μακρυχωρίου, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική και τον νεαρό Ρωμανό Χαρχαλάκη, ο οποίος πέρυσι ανήκε στο ρόστερ του Γ.Σ. Αλμυρού. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρήγα:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μεταγραφικά αποκτήματα που θα είναι οι «φύλακες άγγελοι» της εστίας της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Οι τερματοφύλακες που θα υπερασπίζονται την εστία του Ρήγα θα είναι ο Πάρης Σταμέλος και ο Ρωμανός Χαρχαλάκης.

Ο Πάρης Σταμέλος έχει ηλικία 27 χρονών και κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου, Νέους Αθλητές, Θησέα, Μυρμιδόνες, Ολυμπιακό Βόλου, ΓΣ Αλμυρού και Ακρόπολη. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Λάρισας και κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Ρωμανός Χαρχαλάκης έχει ηλικία 20 χρονών, αναδείχθηκε από το Αθλητικό Κολλέγιο της Νίκης Βόλου και κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εμείς, τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρήγα και στην κωμόπολη του Βελεστίνου.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχουν καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις