Στοίχημα: Η Μίλαν είναι ασταμάτητη!

Βρείτε Ελκυστικές Αποδόσεις σε μεγάλα ματς στην Goalbet

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Τρίτης (21/07) είναι μικρό, αλλά μπορεί να αποδειχθεί… «θαυματουργό»! Το Betarades.gr το διάβασε προσεκτικά και εντόπισε αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Το βλέμμα μας πέφτει πάνω σε δύο διοργανώσεις. Αρχικά, στην Ιταλία και τη Serie A. Η Μίλαν είναι σε τρελή φόρμα και το βράδυ δοκιμάζεται στην έδρα της Σασουόλο. Από την άλλη, μας αρέσει ένα παιχνίδι και στη δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας. Δυάδα λοιπόν από το σημερινό πρόγραμμα, και θα την αναλύσουμε παρακάτω!

Θέλει να την «τελειώσει» η Μίλαν

Οι προτάσεις στοιχήματος της Τρίτης αρχίζουν από το ιταλικό πρωτάθλημα. Απόψε έχει δύο ματς και αυτό που μας απασχολεί είναι το Σασουόλο – Μίλαν, στις 22:45. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε τρομερή κατάσταση και μοιάζουν ασταμάτητοι.

Βέβαια, και η Σασουόλο είναι από τις ομάδες που έχουν αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις τη φετινή σεζόν. Και θέλει να κλείσει με χαμόγελα το ταξίδι της στο φετινό πρωτάθλημα. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, σε δύσκολα ματς. Πρώτα, ήρθε το φοβερό 3-3 με τη Γιουβέντους. Την περασμένη αγωνιστική, δοκιμάστηκε στην έδρα της Κάλιαρι και έφυγε με το 1-1. Κάπως έτσι, έχει μείνει οκτώ πόντους πίσω από την έβδομη θέση και πολύ δύσκολα θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επιθετικά είναι πολύ καλοί οι γηπεδούχοι, αλλά στην άμυνα σίγουρα χρειάζονται βελτίωση.

Στην αντίπερα όχθη, η Μίλαν είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ιταλία, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έχει… ξεχάσει τι σημαίνει ήττα, ενώ έβγαλε με μεγάλη επιτυχία ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μετά τη διακοπή. Ξεχώρισαν οι νίκες της επί της Λάτσιο και της Γιουβέντους, ενώ στάθηκε όρθια και στο «Σαν Πάολο» με τη Νάπολι (2-2). Τώρα, προέρχεται από την εύκολη νίκη με 5-1 επί της Μπολόνια. Έχει βρει ρυθμό μπροστά η ομάδα του Πιόλι, που έχει κλείσει και πολλές τρύπες στα μετόπισθεν. Με τρίποντο απόψε, κλειδώνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το μομέντουμ ευνοεί ξεκάθαρα τη Μίλαν, που παίζει με μεγάλη ένταση και δεν αφήνει περιθώρια στους αντιπάλους της. Θεωρούμε ότι θα αποδείξει την ανωτερότητά της επί της Σασουόλο, παίρνοντας ένα σημαντικό «διπλό», σε απόδοση 2.10.

Έχουν συνηθίσει στα Over

Αφήνουμε την Ιταλία για την Ελβετία και την Challenge League. Με λίγα λόγια, πρόκειται για τη δεύτερη κατηγορία, που οδεύει προς το τέλος της. Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, η Ααράου υποδέχεται την Κιάσο. Αυτό το ματς… δεν γίνεται να μην έχει γκολ!

Η Ααράου βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Απέχει 18 πόντους από την τελευταία θέση, που οδηγεί στην τρίτη κατηγορία. Από την άλλη βέβαια, δεν προλαβαίνει και να διεκδικήσει την άνοδο. Έτσι, αγωνίζεται χωρίς άγχος με στόχο να ολοκληρώσει θετικά τη σεζόν. Έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 71 γκολ παθητικό! Προέρχεται από 9/10 Over 2.5, και από οκτώ σερί Goal/Goal. Έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρμα στα 15 τελευταία παιχνίδια της. Επιθετικά όμως, βρίσκει και αυτή λύσεις.

Απεναντίας, η Κιάσο έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη χρονιά στη χαμηλότερη κατηγορία. Είναι η ομάδα που εντοπίζεται στον… πάτο της βαθμολογίας, με μόλις 18 πόντους. Απέχει 13 βαθμούς από την παραμονή στην κατηγορία και δεν μπορεί να σωθεί με… τίποτα. Έχει πληγωθεί και αυτή από την άμυνά της, που είναι η δεύτερη χειρότερη στη διοργάνωση. Αγνοεί τη νίκη εδώ και εννιά ματς, ενώ μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η πλειοψηφία των αγώνων της έχει πολλά γκολ, αφού δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Προσπαθεί στην επίθεση, σκοράρει, αλλά είναι τραγική πίσω.

Να σημειωθεί, ότι τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν 4-6 γκολ! Απόψε, θα παίξουν αμφότερες ουσιαστικά χωρίς άγχος και μπορούν να μας προσφέρουν ένα ακόμα ματς με πολλά τέρματα. Το Over 3.5 στο 2.00 μοιάζει αξιόλογη επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις