TV: Οι ταινίες της Τρίτης (21/7)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Με το κεφάλι ψηλά». Ο Κρις Βον, επίλεκτο μέλος των Ειδικών Δυνάμεων, μόλις επέστρεψε στο σπίτι του και είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή. Τον περιμένει όμως μια έκπληξη: η πόλη στην οποία μεγάλωσε έχει μετατραπεί σε άνδρο του εγκλήματος με τη βία να παραμονεύει σε κάθε στενό. Με τη βοήθεια ενός παιδικού του φίλου, ο Κρις θα γίνει ο σερίφης της πόλης και θα κάνει τα πάντα για να επαναφέρει την πόλη σε τάξη ακόμα και αν οι πράξεις του θέτουν σε κίνδυνο την οικογένειά του και απειλούν την ίδια του τη ζωή…

Στις 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας «Gamer». Στο άμεσο μέλλον το βιντεογκέιμ «Slayers», στο οποίο παίκτες ελέγχουν θανατοποινίτες σε μια πραγματική μάχη επιβίωσης, κάνει θραύση. Ο διασημότερος «πρωταγωνιστής» του όμως, ο Κέιμπλ, καταλαβαίνει ότι το παιχνίδι είναι στημένο και προσπαθεί να δραπετεύσει για να αποκαλύψει την αλήθεια.

Την ίδια ώρα (22:00) το STAR προβάλει την ξένη ταινία «Σιωπηλός εχθρός». Η ταινία μας μεταφέρει στο 117 μ.Χ. Την περίοδο εκείνη, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκτείνεται από την Αίγυπτο ως την Ισπανία και ανατολικά μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα. Στη βόρεια Βρετανία όμως, εμπόδιο στις αδυσώπητες κατακτήσεις στέκεται η μοχθηρή δράση ενός άπιαστου εχθρού: της άγριας φυλής των Picts. Μια ομάδα Ρωμαίων στρατιωτών αγωνίζεται για την επιβίωσή της, μετά από μια ολέθρια μάχη. Ο Quintus, ο μοναδικός επιζών από μια επιδρομή των Picts σε ένα ρωμαϊκό φρούριο, κατευθύνεται βόρεια με τη θρυλική 9η Λεγεώνα του στρατηγού Virilus. Σκοπός τους; Να εξαφανίσουν τους Picts από προσώπου γης και να καταστρέψουν τον επικεφαλή τους, Gorlacon.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Τρίτη (21/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Αλλοίμονο στους νέους– Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Το πιο λαμπρό μπουζούκι – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Με το κεφάλι ψηλά – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Gamer – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

22:00 Σιωπηλός εχθρός – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις