Στη Νίκη Βόλου Μπουσκολίτης και Ευτυχίδης

Την απόκτηση των καλαθοσφαιριστών Βασίλη Μπουσκολίτη και Γιάννη Ευτυχίδη ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Και οι δύο παίκτες προέρχονται από μία γεμάτη χρονιά με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι ανακοινώσεις:

«ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΣΚΟΛΙΤΗΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Βασίλη Μπουσκολίτη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 23χρονος Λαρισαίος αθλητής (1.95), αγωνίζεται κυρίως ως Small Forward με χαρακτηριστικό του το καλό περιφερειακό σουτ. Προέρχεται από μια μεστή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου είχε 8.5 πόντους κατά μ.ο. σε 15 αγώνες, με 20 εύστοχα τρίποντα.

Σε επίπεδο ανδρικού έχει αγωνιστεί επίσης στον Σπάρτακο Λάρισας, την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την παραχώρηση του παίκτη.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»

«ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Γιάννη Ευτυχίδη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 28χρονος Βολιώτης αθλητής (1.85, PG), προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά στην Γ’ Εθνική με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Γ.Σ. Βόλου στον οποίο αγωνίστηκε πολλά χρόνια, ενώ μετέπειτα, σπουδάζοντας στη Θεσσαλονίκη έπαιξε σε Β.Α.Ο, Δ.Α.Σ Ωραιοκάστρου και Αριστοτέλη Τριανδρίας. Έπειτα, βρέθηκε για σπουδές στην Αγγλία όπου και αγωνίστηκε στο University of Portsmouth, όπου κέρδισε τον τίτλο του ΜVP. Όταν επέστρεψε στον Βόλο αγωνίστηκε στον Ίωνα, την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την παραχώρηση του παίκτη.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις