Ανακοίνωσε Αποστόλη Κωστούλα η Νίκη Βόλου!

Τον Αποστόλη Κωστούλα ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής αγωνιζόταν κατά την περσινή περίοδο στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου και κατέκτησε την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

«Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Αποστόλη Κωστούλα για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 21χρονος Βολιώτης αθλητής (1.92), μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στη θέση του PG όσο και στην θέση του SG.

Την περσινή σεζόν είχε μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με την οποία μάλιστα κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Αποστόλης ξεκίνησε το μπάσκετ στην ακαδημία του Γ.Σ. Βόλου για να συνεχίσει μέχρι την ηλικία των 14 ετών στις υποδομές της Νίκης Βόλου.

Στην συνέχεια επέστρεψε στον ΓΣ Βόλου, στο ανδρικό τμήμα του οποίου αγωνίστηκε (με σημαντικό χρόνο συμμετοχής) στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κοσμάτου από τα 16 του χρόνια.

Έχει επίσης αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου (2018-2019), την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την παραχώρηση του παίκτη.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις