Έρχονται διοικητικές αλλαγές στην ΠΑΕ Βόλος

Στην ΠΑΕ Βόλος θα υπάρξουν διοικητικές αλλαγές, μετά τη απόφαση του προέδρου της εταιρείας, Γιώργου Σπυριδόπουλου, να υποβάλει την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο. Ο ομογενής επιχειρηματίας ήταν ο επικεφαλής του συλλόγου από την ημέρα που η ομάδα ήρθε στο Βόλο, το καλοκαίρι του 2017. Όπως τόνισε στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία μας πανίσχυρης ποδοσφαιρικής ομάδας στο Βόλο ήταν η συνένωση των δύο ιστορικών ομάδων Νίκης και Ολυμπιακού. Γι’ αυτό το μεγαλόπνοο και φιλόδοξο εγχείρημα υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μικρές ομάδες ανθρώπων, παρεμποδίζοντας την ολοκλήρωση του οράματος των υγιώς σκεπτομένων επιχειρηματιών και φιλάθλων, όπως ανέφερε ο Γιώργος Σπυριδόπουλος.
Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές οι διοικητικές αλλαγές που θα υπάρξουν στην ΠΑΕ και ποιο θα είναι το άτομο που θα αναλάβει την προεδρία της εταιρείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο διοικητικό συμβούλιο θα συμμετάσχουν και δύο άτομα που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο Βόλο.
Από εκεί και πέρα πολλά είναι τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Το θέμα του προπονητή, ανανεώσεις συμβολαίων, μεταγραφές, προετοιμασία και φυσικά το τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις