Βεργέτης: Ευχαριστημένος από ποιότητα των παικτών που δοκιμάστηκαν

Ο προπονητής της Νίκης, Στάικος Βεργέτης, με δήλωσή του στο επίσημο site της ΠΑΕ αναφέρθηκε στις δοκιμές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα για τη στελέχωση των ομάδων Κ17 και Κ19. Αναλυτικά η δήλωση του Στάικου Βεργέτη:

“Έγινε ένα κάλεσμα, κυρίως στα παιδιά της τοπικής κοινωνίας που ήθελαν να τεστάρουν τις δυνατότητές τους, να έρθουν να δοκιμαστούν από εμάς και να στελεχώσουν, κάποια από αυτά, τις ομάδες Κ-17 και Κ-19 του συλλόγου μας. Αυτή είναι η “βιτρίνα” μιας Ακαδημίας που έρχεται από πίσω, η οποία ευελπιστούμε να στελεχωθεί από καλούς προπονητές και με την ανακαίνιση του “Παντελής Μαγουλάς” διαθέτουμε και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και τις εξωγηπεδικές, γραφεία, αποδυτήρια και τα σχετικά, να την υποστηρίξουμε, προκειμένου να μετατραπεί σε μία “δεξαμενή” ντόπιων ποδοσφαιριστών για τη Νίκη μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον αριθμό προσέλευσης των παιδιών και από την ποδοσφαιρική ποιότητά τους. Υπήρχαν, βέβαια, και παιδιά που δεν μπορούν να υποστηρίξουν το ρόλο τους μέσα στο γήπεδο, σε επαρκή βαθμό κι αυτό είναι φυσικό. Πάνω στα παιδιά που θα επιλέξουμε, θα προβάλλουμε την Ακαδημία που έρχεται.

Όσον αφορά άλλες εκδηλώσεις, σχετικά με τους νέους ποδοσφαιριστές, πιστεύω ότι δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για κάτι επιπλέον. Μετά τις 20 Αυγούστου θα επαναδραστηριοποιηθούμε, σε σχέση με τις μικρές ηλικίες. Θέλουμε κι άλλα παιδιά να γνωρίσουν την ανακαινισμένη “Κλούβα”, τους προπονητές. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, λείπουν πολλά παιδιά από την πόλη, λόγω κατασκηνώσεων, διακοπών, δεν πρέπει να βιαστούμε”.