Ο Σ. Φάτσης απαντά στον Α. Πάτση

Ο Γενικός γραμματέας της Νίκης κ. Στέργιος Φάτσης απάντησε στα όσα είπε για αυτόν στην εκπομπή του  BlueStar fm ο κ. Αντρέας Πάτσης, λέγοντας μάλιστα πως περίμενε διαφορετική συμπεριφορά από τον διακεκριμένο δικηγόρο. Πάντως ο κ. Φάτσης τονίζει πως, θεσμικά μπορεί ν’ αναγκαστεί να συνεργαστεί με τον κ. Πάτση για το καλό της Νίκης. Αναλυτικά:

 “Έκπληκτος ενημερώθηκα από αθλητικά sites, αλλά και από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τη φραστική επίθεση που δέχτηκα στην εκπομπή του κ. Μαστρογιάννη στον Bluestar fm από τον κ. Πάτση. Δεν άκουσα με ποιόν τρόπο τέθηκε το θέμα, αλλά αυτό που ανέφερα στη Γ.Σ. ήταν τα (2) έγγραφα που απέστειλε το Υπουργείο Ανάπτυξης προς την ΠΑΕ με διεύθυνση Μαιάνδρου 14 και τα οποία αφορούσαν στη λύση και εκκαθάριση της ΠΑΕ, λόγω της μη συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της Football League. Επίσης, δεν είπα ότι η εταιρία δεν έχει προσκομίσει έγγραφα πρακτικών στην Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ του Υπουργείου, αλλά ότι δεν υπάρχει δημοσιευμένο τίποτα που αφορά στην τελευταία διοίκηση. Έως τις 31/12/2014 οι εταιρίες είχαν την υποχρέωση να δημοσιεύουν τα πρακτικά τους στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως και από 1/1/2015 και μετά στον ιστότοπο του Γ.Ε.ΜΗ.
Είναι στη διάθεση του καθένα να επισκεφτεί τόσο το www.et.gr (Εθνικό Τυπογραφείο) όσο και το www.businessregistry.gr (Δημοσιότητα) και με τον αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 126312260000 να πάρει πληροφορίες για οτιδήποτε είναι δημοσιευμένο.
Σχετικά με τα όσα είπε σε βάρος μου ο κ. Πάτσης, οφείλω να ομολογήσω ότι θα περίμενα διαφορετική συμπεριφορά από ένα διακεκριμένο δικηγόρο όπως είναι ο κ. Πάτσης. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δώσω συνέχεια σε αυτό για το καλό της ομάδας που κάνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια να ξαναγυρίσει εκεί που της ανήκει. Ο καθένας έγραψε ή εξακολουθεί να γράφει τη δική του ιστορία σε αυτό το μεγάλο Σύλλογο. Ως Γ.Γ. του Συλλόγου, θεσμικά μπορεί αύριο να αναγκαστώ να συνεργαστώ με τον κ. Πάτση ή με τους συνεργάτες του για την εκκαθάριση. Εύχομαι στον κ. Πάτση κάθε οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις