Βόλος: Προτεραιότητα το θέμα του προπονητή

Μπορεί στην ΠΑΕ Βόλος να είχαμε τις παραιτήσεις των Γιώργου Σπυριδόπουλου και Παναγιώτη Λούτσου, από τις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου αντίστοιχα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως υπάρχει στασιμότητα, όσον αφορά τα θέματα που αφορούν την οργάνωση της ομάδας, ενόψει των υποχρεώσεών της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Στην παρούσα φάση τους ιθύνοντες της ομάδας απασχολούν μία σειρά από θέματα, που άπτονται στο σχεδιασμό του ρόστερ, όπως αυτό του προπονητή, των ανανεώσεις συμβολαίων, των μεταγραφές, της συμφωνίας με τη Nova, όσον αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Το θέμα του προπονητή θα ξεκαθαρίσει άμεσα, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις. Θυμίζουμε, πως αθηναϊκά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συζητήσεις των ανθρώπων του Βόλου με τον Σάκη Τσιώλη. Χθες υπήρξε νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr τον οποίο ανέφερε σχετικά: «Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του Βόλου με τον Σάκη Τσιώλη. Μετά από εννέα χρόνια ο Σάκης Τσιώλης επιστρέφει στην πόλη της Μαγνησίας για να αναλάβει αυτή τη φορά τα ηνία του Βόλου (είχε διατελέσει προπονητής του Ολυμπιακού Β. το 2010-11).
Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί στα προσεχή 24ωρα (πιθανώς την Παρασκευή 24/7), καθώς ήδη έχει επιτευχθεί μία πρώτη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές κι αφού λυθούν κάποια τελευταία ζητήματα θα αναλάβει κι επίσημα -εκτός απροόπτου- τα ηνία της θεσσαλικής ομάδας».