Δύο παίκτες του Ρήγα και ένας της ΑΠΟΒ στην τελική επιλογή της σχολής του ΠΑΟ

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Ρήγα Φεραίου και ένας της ΑΠΟΒ επιλέχθηκαν για την τελική επιλογή της Σχολής του Παναθηναϊκού. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου του Βελεστίνου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΣ «Ρήγας Φεραίος» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τελική επιλογή αθλητών από τις μικτές ομάδες του Δικτύου Σχολών PSS. Συγκεκριμένα, κατά την αξιολόγηση μικτών ομάδων του δικτύου στο Μουζάκι (όπου έγινε και η τελική επιλογή αθλητών και αξιολόγηση με συμμετοχή 187 αθλητών) το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δικτύου Σχολών του Παναθηναϊκού, οι αθλητές της σχολής μας, Μπαλαμώτης Φαίδων και Μπουμπούκης Ραφαήλ, καθώς και ο Πανταζής Αλέξανδρος από την ΑΠΟΒ που συμμετείχε στο καμπ των σχολών του Παναθηναϊκού που έγινε στο Βελεστίνο, επιλέχτηκαν για να συμμετάσχουν στην τελική επιλογή επάνδρωσης των Κ12, Κ11 και Κ10 τμημάτων της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντίστοιχα .
Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΣ «Ρήγας Φεραίος» συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές μας για την διάκρισή τους και εύχεται καλή επιτυχία. Επίσης συγχαίρουμε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες για τα παιδιά που δεν ήταν στην καλή τους μέρα. Τα καλύτερα έρχονται…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις