Μεγάλη ταλαιπωρία για τους Νέους του Ολυμπιακού η αλλαγή ώρας με Αγρ. Αστέρα

Όποιοι αποφάσισαν να ορίσουν σήμερα Σάββατο 14/11 στις 12 το μεσημέρι το παιχνίδι των ομάδων Νέων του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αγρ. Αστέρα στον Εύοσμο, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Football League, μάλλον αντιμετωπίζουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ως ζώα. Δεν σκέφτηκαν πως αυτά τα νεαρά παιδιά…

…θα πρέπει να ξυπνήσουν στις 6.30 το πρωί να μεταβούν αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη και μόλις κατεβούν από το λεοφωρείο, αμέσως να προετοιμαστούν για να αγωνιστούν.
Αν υπήρχε η δυνατότητα της μετάβασης στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Τώρα, όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού βγαίνουν εκτός προγράμματος, θα υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία και θα υπάρχει απαίτηση από αυτά τα παιδιά να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα από τον Αγρ. Αστέρα, όταν ο αντίπαλος θα είναι ξεκούραστος και θα έχει το πλεονέκτημα.
Αξίζει να σημειώσουμε πως αρχικά το παιχνίδι είχε οριστεί για τις 15.00 και στη συνέχεια άλλαξε, για να οριστεί στις 12 το μεσημέρι, με παρέμβαση από κάποιους…. ειδήμονες.
Παρόλα αυτά οι παίκτες του Θωμά Μακρή, κόντρα στις αντιξοότητες του παιχνιδιού θα αγωνιστούν για να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα από τη Λαμία την περασμένη αγωνιστική.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του. Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν 20 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και ο Κώστας Αλαμάνης από την επαγγελματική ομάδα. Όσον αφορά τον Δημήτρη Κεσίδη, δεν θα είναι στην αποστολή, καθώς θα ταξιδέψει μαζί με την πρώτη ομάδα στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις