TV: Οι ταινίες της Πέμπτης (23/7)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Υπόθεση Τόμας Κράουν». Ο εκατομμυριούχος Τόμας Κράουν, που λατρεύει τον κίνδυνο και τις δυνατές συγκινήσεις, βάζει στόχο να κλέψει ένα πανάκριβο πίνακα από το καλύτερα φυλασσόμενο μουσείο του Μανχάταν. Σύντομα όμως στα πόδια του θα μπλεχτεί η γοητευτική ασφαλιστική πραγματογνώμονας Κάθριν Μπάνινγκ έτοιμη να του κλέψει την καρδιά…

Στης 22:00 ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ρομαντική κομεντί «The Rebound». Η Σάντι είναι μια όμορφη, σέξι μητέρα δύο παιδιών που μόλις πάτησε τα 40. Είναι μια υπέροχη σούπερ μαμά που προλαβαίνει τα πάντα. Αυτή η τέλεια φαινομενικά εικόνα της όμως, καταρρέει όταν ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της την απατά. Χωρίς να χάσει χρόνο, μετακομίζει με τα παιδιά στη Νέα Υόρκη για να βρει δουλειά και να κάνει μια νέα αρχή. Εκεί, συναντά τον Άραμ Φιλκενστάιν, ένα γλυκό 24χρονο αγόρι που επίσης περνάει μια δύσκολη περίοδο της ζωής του. Έχει μόλις ανακαλύψει πως ο μόνος λόγος για τον οποίο τον παντρεύτηκε η μόλις δύο εβδομάδων σύζυγός του ήταν για να αποκτήσει πράσινη κάρτα. Ο Άραμ γίνεται σιγά-σιγά μέλος της οικογένειας. Τα παιδιά τον λατρεύουν, το ίδιο και η Σάντι. Οι δυο τους, γίνονται ζευγάρι και αντιμετωπίζουν πολλές αντιδράσεις. Τώρα θα πρέπει να καταλάβουν αν αυτό που βρήκαν ο ένας στον άλλο είναι κάτι περαστικό ή αν θα μπορούσε να κρατήσει για πάντα.

Επίσης στις 22:00 το STAR προβάλει την ξένη ταινία «Logan Lucky». Η οικογένεια του Τζίμι Λόγκαν είναι διάσημη για την κακοτυχία της για περισσότερα από 90 χρόνια! Όταν ο Τζίμι αποφασίζει ότι είναι ώρα να αλλάξει η τύχη της, με τη βοήθεια των φίλων του, σχεδιάζει ληστεία των 14 εκατομμύριων δολαρίων από την Πίστα Αγώνων Ταχύτητας Σάρλοτ, κατά την διάρκεια του πιο δημοφιλούς αγώνα της χρονιάς.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη (23/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Τα αχτύπητα καμάκια – Ελληνική ταινία — Open TV

18:15 Αν ήμουν πλούσιος – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Υπόθεση Τόμας Κράουν – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 The Rebound – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

22:00 Logan Lucky – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Ο μαμάκιας – Ξένη ταινία – ΕΡΤ2

00:15 9-1-1– Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις