Τα συλλυπητήρια της Νίκης στον Στέργιο Φάτση για τον πατέρα του

Τα συλλυπητήριά της στον πρόεδρο του Συλλόγου, Στέργιο Φάτση, εξέφρασε σύσσωμη η οικογένεια της Νίκης Βόλου, για τον θάνατο του πατέρα του.

H ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”
Σύσσωμη η οικογένεια του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Στέργιο Φάτση, για τον θάνατο του πατέρα του Τηλέμαχου Φάτση, που έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 86 ετών.
Ο Τηλέμαχος Φάτσης διετέλεσε ποδοσφαιριστής τη δεκαετία ‘50 – ‘60 στον Αλμυρό και στον Παγασητικό.
Συνταξιούχος της ΑΓΕΤ και πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων την περίοδο  1970 – 1980.
Ο εκλιπών είχε ένα γιο, τον Στέργιο κι είχε τη χαρά να δει και να χαρεί δύο εγγόνια και τρία δισέγγονα.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε στο πλευρό του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμο ακολουθία.
Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, θα υπάρχει κουτί έξω από την εκκλησία για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.
Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 11 το πρωί, στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας.

H ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ της Νίκης
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιο Φάτση, αλλά και στους οικείους του για τον θάνατο του πατέρα του, Τηλέμαχου.
Καλό παράδεισο…

H ανακοίνωση του Blue Club
Το BLUE CLUB “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” 1985 – ΘΥΡΑ 3, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, Κο Στέργιο Φάτση για τον θάνατο του πατέρα του Τηλέμαχου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
BLUE CLUB “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” 1985 – ΘΥΡΑ 3

Η ανακοίνωση των Blue Angels
Ο σύνδεσμος Blue Angels εκφράζει τα συλλυπητήρια του, στο πρόεδρο του ερασιτέχνη Στέργιο Φάτση, για το θάνατο του πατέρα του.
Blue Angels 1994 “Β. Κωστής”
Η ανακοίνωση του Αθλητικού Κολεγίου
Το Δ.Σ του Αθλητικού Κολλεγίου Νίκης βόλου και το τεχνικό τμήμα της ομάδας θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου Κύριο Στέργιο Φάτση για τον χαμό του αγαπημένο του Πατέρα. Να ειναι ελαφρυ το χωμα που το σκεπαζει.Συλλυπητήρια.

Η ανακοίνωση του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου
Ο έφορος του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Γιώργος Τάκης, οι προπονητές και οι αθλητές του τμήματος, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου Στέργιο Φάτση, στην οικογένεια και στους οικείους του για την απώλεια του πατέρα του Τηλέμαχου Φάτση.

Ο έφορος του τμήματος στίβου κ. Τάκης, παρευρέθηκε σήμερα το πρωί στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, μεταφέροντας τα συλλυπητήρια του τμήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις