«Η Καβάλα θέλει έναν όμιλο»

Επανήλθε με δηλώσεις στην «Πρωινή» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας, κ. Σωτήρης Δεληκάρης όσον αφορά την αναδιάρθρωση στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η θέση του ΑΟΚ φαίνεται βάση των δηλώσεων του προέδρου  παραμένει η ίδια και είναι αντίθετη με δυο ομίλους της Β` Εθνικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

«Το ποδόσφαιρο με τους δυο ομίλους για μένα γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.  Μιλάμε για υποβάθμιση. Δεν θέλω να θίξω καμία ομάδα που φυσικά όλες κάνουν το δικό τους αγώνα. Απλά εμείς επιμένουμε στον έναν όμιλο.  Θέλουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με έναν όμιλο.  Αυτή τη στιγμή δεν προχωράμε σε πολλές κινήσεις, γιατί περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα γίνει με την αναδιάρθρωση. Φρενάρει το όλο θέμα της αναδιάρθρωσης  τις μεταγραφές ενώ και οι παίκτες είναι ακόμη επιφυλακτικοί για το που θα επιλέξουν να πάνε.     Εμείς είμαστε δυσαρεστημένοι με δυο ομίλους.  Με έναν όμιλο των 16 ομάδων,  θα πάμε για άνοδο στη Σουπερ Λιγκ.

Ο ΑΟΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί σε οποιαδήποτε κατηγορία συμμετέχει. Εμείς βλέπουμε πάντοτε προς το πάνω. Θέλουμε να πάμε τον ΑΟΚ ψηλά, αυτός είναι ο στόχος μας.»

proininews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις