Μπέος: «Για να επηρεάζονται και να φοβούνται οι δικαστές»

Τέλος, πρόσθεσε ότι με αυτά τα θέματα γίνεται ντόρος με σκοπό να επηρεαστούν και να… φοβηθούν οι δικαστές!

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στο SDNA:

Για την ανακοίνωση της ΚΕΔ: «Όταν σταματήσει η ΚΕΔ να ασχολείται αλλά και οι παράγοντες με το αν ένα οφσάιντ για ένα πόντο ή μια κλωστή είναι ή δεν είναι, τότε θα έχουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο, διότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζουν ρόλο και τα λάθη. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Αν το καταλάβουνε κάποιοι θα έχουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Διαφορετικά θα έχουμε αυτά τα τραγελαφικά κάθε χρόνο είτε είναι από τον Ολυμπιακό είτε είναι από οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Για την γραμμή που είχε βάλει η NOVA που φαινόταν να καλύπτεται ο Σουντανί: «Εντάξει έχω επανειλημμένως τοποθετηθεί γι΄ αυτά τα πράγματα και εύχομαι κάποια στιγμή να αλλάξει η νοοτροπία και να φύγει και ο κ. Παπαδόπουλος από τη NOVA. Εύχομαι ο καινούργιος ιδιοκτήτης να το πράξει και να το πράξει γρήγορα διότι είναι πολύ επικίνδυνο άτομο».

Για το αν είναι η NOVA είχε καθυστερήσει τις δόσεις προς τον Βόλο: «Ναι το έχουμε ξαναπεί αυτό. Είχε καθυστερήσει σκοπίμως. Αυτό είχε γίνει είχε καταγραφεί. Βέβαια προβλεπόταν από την σύμβαση ότι μπορεί να καθυστερήσει για δύο μήνες. Αλλά είχε καθυστερήσει μόνο το Βόλο δεν είχε καθυστερήσει τις άλλες ομάδες. Καταλαβαίνετε μια επιλεκτική καθυστέρηση γιατί γίνεται».

Για το αν αυτό που έγινε επηρέασε την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Όχι, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός πήρε πεντακάθαρα το πρωτάθλημα, αλλά όλος αυτός ο θόρυβος γίνεται κάθε φορά για να επηρεάζονται οι δικαστές, να φοβούνται και να μην συζητάνε ελεύθερα. Φυσικά στο θέμα που προέκυψε με την πολυιδιοκτησία σίγουρα η απόφαση αυτή τότε επηρέασε την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.  Που δεν ξέρουμε αν δεν είχε βγει αυτή η κατάπτυστη απόφαση ποια θα ήταν η εξέλιξη βαθμολογικά»