Κινείται για έμπειρο επιθετικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου εξετάζουν την περίπτωση ορισμένων πολύ καλών και έμπειρων επιθετικών, προκειμένου να ενισχυθεί σημαντικά η γραμμή κρούσης. Όπως έχουμε τονίσει, δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Θωμά Τσίτα.
Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση επιτελικού μέσου, τερματοφύλακα, αλλά και ακραίων αμυντικών και ενός ανασταλτικού μέσου. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται, με τον Περικλή Αμανατίδη να βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο και τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή.
Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν όλοι οι ξένοι που αγωνίστηκαν την περσινή περίοδο και συγκεκριμένα οι Ιμπάν Ράντι, Χαβιέ Κλεμέντε, Χούλιαν Ναβαλόν και Αντερσόνιο Ενγκομπά. Αυτή τη στιγμή όλες οι θέσεις των ξένων είναι κενές και στον Ολυμπιακό θα φροντίσουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά.
Στον Ολυμπιακό εξετάζουν ορισμένους ξένους παίκτες που έχουν αγωνίζονται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ενώ εξετάζονται και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό (Ισπανία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις