Η εταιρεία «Kalogiros Olives S.A.» επίσημος χορηγός του Ρήγα Φεραίου

Η διοίκηση του Ρήγα ανακοίνωσε πως η εταιρεία «Kalogiros Olives S.A.» θα είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδας για τη νέα χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία «Kalogiros Olives S.A.», η οποία θα αποτελεί επίσημο υποστηρικτή του συλλόγου μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Η συμφωνία της συνεργασίας έγινε στα γραφεία της εταιρείας (318ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βελεστίνου), όπου ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Κωνσταντίνο Γιάτσιο και Ιωάννη Σιουμουρέκη, αντίστοιχα. Την «Kalogiros Olives S.A.» εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Στέργιος Καλόγηρος.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία «Kalogiros Olives S.A.» που πάντα είναι αρωγός στην προσπάθεια του συλλόγου μας και συνδράμει οικονομικά. Επισημαίνουμε τους δεσμούς της οικογένειας Καλόγηρου με τον Ρήγα, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου μας. Σημειωτέον, ο Στέργιος Καλόγηρος είχε διατελέσει και πρόεδρος του συλλόγου, όπου κατά την διάρκεια της θητείας του ο Ρήγας κατέγραψε πολλές επιτυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις