Πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ο Αχ. Μπέος, προπονητής ο Σάκης Τσιώλης (photos)

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ξενία» παρουσιάστηκε το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος, καθώς και ο νέος προπονητής της ομάδας, που όπως αναμενόταν, είναι ο Σάκης Τσιώλης.
Το πρωτοδικείο Βόλου όρισε προσωρινή διοίκηση, ύστερα από μια σειρά παραιτήσεων από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος (Γιώργος Σπυριδόπουλος, Παναγιώτης Λούτσος), η οποία αποτελείται από εννέα μέλη, σύμφωνα με το καταστατικό.
Πρόεδρος του Δ.Σ. αναλαμβάνει ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος όπως τόνισε δέχθηκε αρκετές πιέσεις από τον κόσμο και ενέδωσε, μετά και το καλό κλίμα που υπήρχε και με τα υπόλοιπα μέλη. Το Δ.Σ. στελεχώνουν επίσης, οι Γιώργος Τόρης, Νίκος Ιμεράι, Γιάννης Γκρίνιας, Χρήστος Χρήστου, Σταύρος Γιαγιάς, Νίκος Βαβανέλος, Αντώνης Κουτσιδάκης και Κώστας Νταόπουλος.
Νέος προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος είχε συνεργαστεί ξανά με τον Αχιλλέα Μπέο, τόσο στον Πανιώνιο, όσο και στον Ολυμπιακό Βόλου, πριν από εννέα χρόνια.
Άμεσος συνεργάτης του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο προπονητής Κώστας Μπράτσος, ενώ ο Άκης Πέτρου παραμένει τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ.
Ο Σάκης Τσιώλης παρουσιάστηκε από τον Αχιλλέα Μπέο και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Όλη η ομιλία του δημάρχου Βόλου και προέδρου, πλέον, της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέα Μπέου, θα την διαβάσετε σε νεότερη ανάρτηση, όπως και τις πρώτες δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη, νέου προπονητή των «κυανέρυρθων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις