TV: Οι ταινίες της Παρασκευής (24/7)

Στις 22:00 το STAR προβάλει την δραματική κομεντί «Οδηγός αισιοδοξίας». Ύστερα από οκτώ μήνες στο ψυχιατρείο, ο Πατ επιστρέφει στο σπίτι των γονιών του και προσπαθεί αφενός να προσαρμοστεί στην καινούργια του ζωή και αφετέρου να έρθει σε επαφή με την πρώην γυναίκα του, την οποία δεν μπορεί –βάσει δικαστικής απόφασης– να πλησιάσει. Η γνωριμία του με τη νεαρή, γοητευτική αλλά και προβληματική Τίφανι θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ξένη ταινία «Η χρηματαποστολή». Δυο ετεροθαλή αδέλφια που εργάζονται ως μυστικοί αστυνομικοί στο μετρό της Νέας Υόρκης ονειρεύονται να ληστέψουν τη χρηματαποστολή του τρένου, η οποία μεταφέρει καθημερινά τεράστια ποσά. Όμως το όνειρό τους «σκοντάφτει» σε δύο μεγάλα εμπόδια: πρώτον ότι είναι αστυνομικοί, και δεύτερον ότι το αφεντικό τους είναι πραγματικά σκληρό καρύδι και δεν του ξεφεύγει τίποτα. Όταν μια νέα και γοητευτική συνάδελφος έρχεται στο προσκήνιο, ο ένας αδελφός την ερωτεύεται και αποφασίζει να ληστέψει τη χρηματαποστολή για να την εντυπωσιάσει.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή (24/07) από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

16:45 Ένας Δον Ζουάν για κλάματα – Ελληνική ταινία – Open TV

18:15 Κορίτσια στον ήλιο – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

21:00 Ο ροζ πάνθηρας 2 – Ξένη ταινία – Open TV

22:00 Οδηγός αισιοδοξίας – Ξένη ταινία – STAR

22:00 Η χρηματαποστολή – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

23:00 Ένα τραγούδι για το ηλιοβασίλεμα – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

00:30 The Hunger Games – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις