Το απόλυτο της Ανάληψης απειλεί ο Γ.Σ. Βόλου

Βολιώτικο ντέρμπι σήμερα στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ. Ανάληψη και Γυμναστικός «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» σε μια παραδοσιακή αναμέτρηση της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Οι «κυανέρυθροι» αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει το απόλυτο, ενώ μέσα στα θύματά της συγκαταλέγονται…

…η Νίκη και ο Γ.Σ. Αλμυρού. Μάλιστα τον δεύτερο τον κέρδισαν με μεγάλη ανατροπή, πράγμα που αποδεικνύει τη νοοτροπία του νικητή που τους διακατέχει.
Ο Γιώργος Βλιώρας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βαγγέλη Συλεόπουλου που τραυματίστηκε. Ωστόσο θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Κοντάκη, καθώς δείχνει να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, τον Σπύρο Ρόσσιο, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε και τον Βαγγέλη Τσακιρόπουλο, που έλειπε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
Το ρόστερ της Ανάληψης: Γιώργος Ίλτσογλου, Κυριάκος Φωτιάδης, Νίκος Γαλανάκης, Βασίλης Κοντάκης, Βασίλης Ντίκας, Αλέξης Παλάντζας, Αλέξανδρος Λουλούδης, Βαγγέλης Ευαγγελινός, Βαγγέλης Τσακιρόπουλος, Άγγελος Λουκίδης, Γιάννης Κουτσονοβάκης, Σπύρος Ρόσσιος.
Στην αντίπερα όχθη και ο Γ.Σ. Βόλου θα μπορούσε να είναι αήττητος χάνοντας ένα ματς που θα μπορούσε να το είχε αποφύγει από τον Εθνικό Λάρισας. Σήμερα όμως του δίνεται η ευκαιρία να νικήσει την Ανάληψη και να την πιάσει στη βαθμολογία.
Ο Χρήστος Καλογερόπουλος προφυλάχθηκε το περασμένο Σάββατο λόγω κατάγματος στη μύτη, αλλά σήμερα θα παίξει κανονικά, όπως και οι: Απόστολος Κωστούλας, Θανάσης Τσαπραΐλης, Φίλιππος Σέρρης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Στέργιος Χατζόπουλος, Θανάσης Παυλόπουλος, Βασίλης Παλάσκας, Μάριος Τσίρος, Γιάννης Κουρουπάκης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Χρήστος Ζαρογιάννης, Αντώνης Σαμαράς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις