Νίκη στο φινάλε για τον Αιολικό επί του Πιερικού (σκορ 58-61)

Με νίκη επί του Πιερικού με 61-58 ολοκλήρωσε ο Αιολικός τις υποχρεώσεις του στο ειδικό πρωτάθλημα εφήβων της Θεσσαλονίκης. Παρά την κούραση από τους συνεχείς αγώνες και τη μεγάλη προσπάθεια, οι νεαροί Βολιώτες, έφυγαν με ψηλά το κεφάλι από τη διοργάνωση, αν και δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση. Κέρδισαν όμως πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη μελλοντική τους εξέλιξη.

Τα δεκάλεπτα:  12-21, 29-27, 41-43, 58-61
Πιερικός Αρχέλαος (Τοπούζης-Ζέρβας): Καρυπίδης 6 (2), Τσαλμπούρης 5, Τζιοβάρας 15, Ζησόπουλος 7 (2), Μαλαματίδης , Ρέντζος , Ζαρκανέλας 8, Παπαπέτρου 2, Κουπαντζής 10 (2), Χατζηαγοράκης 5 (1) .
Αιολικός Βόλου (Σαμαράς-Καραγιώργος):Ζαμπέτογλου 13(1), Καραγεώργος 27(5) , Μπαιράμης, Γκινίδης, Μισαιλίδης 3(1), Λογοδότης 11, Τσιαπράζης, Νασίκας 3, Θεοδωρόπουλος, Οικονόμου, Σμυρλής, Παπαστρατής 4

Η ανακοίνωση του Αιολικού:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την φοβερή προσπάθειά τους, που μέσα σε 48 ώρες από τον τελικό με τον Κεραυνό έπρεπε να έρθουν στη Θεσσαλονίκη να συμμετάσχουν στους αγώνες μπαράζ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Δεν πρόλαβαν να προετοιμαστούν ψυχολογικά και σωματικά. Όλες οι ομάδες είχαν τελειώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πολύ πιο μπροστά και ήταν σίγουρα πολύ πιο έτοιμες από εμάς. Μπράβο στα παιδιά μας.».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις